Kde mají nejlepší ceny benzinu a nafty?

Ceny benzinu se každý týden mírně zvyšují
 

Tento týden nejvýhodněji natankujete u Mělníka. Rekordní ceny stále drží Ostředek u Benešova. Na hlavních tazích se ceny pohonných hmot příliš nezměnily.

Již pravidelně vám přinášíme nejvýhodnější ceny benzinu a nafty v našem kraji. Podívejte se, kam si před víkendovým výletem zajet natankovat.

Konkurenci poráží mělnické benzinky

Nejnižší cenu 28,50 Kč nabízí řidičům Topexo v Mělníku. Ve Veltrusech na Mělnicku natankujete za 28,90 Kč. Litr benzinu za 29 Kč koupíte u Pap Oil v Kosmonosech u Mladé Boleslavi.

Topexo v Mělníku vyhrává i co se týká ceny nafty, za litr zaplatíte 26,50 Kč. U Kutné Hory v Rašovicích můžete natankovat diesel za 26,90 Kč u benzinky Euromiky. Hranici dvaceti sedmi korun překročila Pap Oil v Nymburku, která prodává naftu za 27,10 Kč.

První otrava houbami tento rok. V Třebestovicích se přiotrávil manželský pár.

Ostředek u Benešova je stále nejdražší

Nejdražší benzin se prodává v Ostředku u Benešova, cena se ustálila na 33,40 Kč, oproti minulému týdnu ale spadla o čtyřicet haléřů. V Ostředku se tankuje i nejdražší nafta v kraji, litr také za 33,40 Kč.

Hlavní tahy prozatím nezdražují

Pap Oil u Průhonic u dálnice D1 ve směru na Brno si stejně jako minulý týden drží cenu benzinu 29,80 Kč, ani cena nafty se nepohnula, řidiči tankují za 27,90 Kč.

Na D4 u Eldostavu s.r.o. je možné ještě natankovat benzin pod třicet korun za litr, a to za 29,90 Kč. Diesel zde pořídíte za 27,90 Kč.

Benzina u Rudné na hlavním tahu nabízí benzin také za 29,90 Kč, naftu prodává o korunu levnější.

Robin Oil u Brandýsu nad Labem navýšil oproti minulému cenu benzinu, nyní zde natankujete za 30,30 Kč. Cena nafty se také lehce navýšila, Robin Oil nyní uvádí 27,90 Kč.

Jakou kvalitu má pitná voda ve vaší obci? Můžete si ji zkontrolovat.
Cena LPG roste

Překvapením je Pap Oil v Poříčanech, kde klesla cena nafty i benzinu o čtyřicet haléřů. Natural si zde koupíte za 29,40 Kč a diesel za 27,40 Kč.

Rozdíly v cenách LPG jsou markantní

Nejdražší LPG nabízí Benzina v Novém Strašecí, cena dosáhla 18,80 Kč, nejlevnější LPG mají u Autoplynu v Hořovicích. Průměrná cena se pohybuje mezi dvanácti až třinácti korunami.