Takhle božsky může vypadat léto. Zamilovaná herečka Mottlová okouzlila Sardinii

Mottlová si volno užívá. Podívejte se na další fotky z ráje
Zobrazit fotogalerii (17)
 

Léto, dovolená, pláže a...samozřejmě i krásní lidé v plavkách. Snad každý z nás touží vyrazit někam za teplem, hodit za hlavu všední starosti a alespoň na chvíli se ocitnout v ráji. Herečka Bára Mottlová má navíc novou lásku, takže všechno prožívá tak nějak dvojnásob.

Na slunnou Sardinii, která je vyhlášená svými jedinečnými romantickými plážemi s křišťálovým mořem, vyrazila po několika náročných měsících plné práce, natáčení, zkoušení a premiérách v divadlech, moderování a zpívání. Dny volna řádně okořenila přítomností svého nového partnera.

Bára Mottlová
- na střední škole studovala obor Módní návrhářství
- poté studovala na Vyšší odborné škole herecké
v Praze bakalářský obor Scénická a mediální studia
- zahrála si například ve filmech Ganster Ka,  Afričan, Zazaženi bleskem či seriálech Ulice nebo Modrý kód

Mottlová je zamilovaná až po uši, takže je nasnadě, jak tahle dovolená probíhá. "S Markem se cítím skvěle. Je to můj pan Úžasňák. Je velmi pozorný, galantní a já jsem opečovávaná jako princezna. Je i velmi něžný a mazlivý a zároveň je to i chlap, kterému testosteron rozhodně nechybí," prozradila nám Bára o svém příteli.

Letní románek nebo velká láska?

Je vidět, že Báře nový vztah opravdu svědčí a přidává jí na kráse. Je ve formě a pořád samý úsměv. "Vzali jsme si soukromý apartmán a baví mě se o miláčka starat, chystat dobrůtky jako smažit palačinky nebo péct štrúdl. Půjčili jsme si kabriolet, takže se vydáváme každý den na výlety a zkoumáme různé pláže i zákoutí ostrova," popisuje Mottlová, jak si užívá dny v ráji.

Identitu svého přítele si ale Bára ještě nechává pro sebe. Jediné, co nakonec přeci jen prozradila, je to, že se jmenuje Marek a že má titul inženýr ekonomie. Zatím Bára vypadá opravdu zamilovaně, tak se necháme překvapit, jestli vše skončí u letního románku, nebo z toho bude láska jako trám a kupa dětí.  

Dagmar Havlová: Češi si svých hrdinů neváží, je v nich zakořeněn švejkovský přístup k životu. Více čtěte zde.