Agáta Hanychová se dočkala pořádného výsměchu. Tohle si za rámeček opravdu nedá

Agáta Hanychová se společně s Josefem Ratajem věnuje módnímu návrhářství. Vdechují život starým obnošeným oblečkům ze second handů
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Agáta Hanychová se na sociálních sítích pochlubila se svou valentýnskou večeří, pochvaly se ale bohužel nedočkala. V komentářích se okamžitě začaly objevovat poznámky, které si její jídlo dobíraly.

Agáta Hanychová na Valentýna uklidnila své fanoušky snímkem s Andrejem Nikovem. Mnozí z nich se totiž obávali, že i tento vztah spěje ke svému konci.

Po rozchodu s jejím bývalým manželem Jakubem Prachařem se totiž snažila začít nový vztah hned několikrát, ale žádný z nich nevydržel.

Agátiny sledující tak jásali nad snímkem, který dokazoval, že spolu pár tráví svátek zamilovaných.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hned druhý den si ale vysypala popel na hlavu. 

Na svůj instagramový profil totiž nasdílela romantickou valentýnskou večeři, kterou pro sebe a svého partnera připravila.

Neuvědomila si ale, že ostřížímu zraku jejích fanoušků jistě neunikne že maso, které se chystali sníst bylo spálené na uhel a navíc pod fotku přidala následující popis, kterým si zavařila ještě více: „No tak ať žije Valentýn, já se bála romantických fotek, abych neublížila těm co jsou sami. Takže Netflix a pizza“

„Čertovské uhlíky,“ objevilo se v komentářích s rozesmátým smajlíkem.

„To vypadá, jako bych u vás dnes vařila já,“ napsala jedna z fanynek.

„To maso se povedlo,“ zaznělo pod snímkem ironicky.

„Proč byste někoho litovala, že náhodou někoho máte? Chlubit fotkama se umí každý a tím spáleným masem, to bych hned vyhodila,“ objevilo se pod příspěvkem.

KAM DÁL: Ester Ledecká a její vztahy: S jakým fešákem chodí a kdo je její bývalý?

Klíčová slova: