Hanychová dostala slušné kapky. Důvod je přitom naprosto hloupý

Agáta Hanychová se společně s Josefem Ratajem věnuje módnímu návrhářství. Vdechují život starým obnošeným oblečkům ze second handů
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Modelka se na svém profilu pochlubila romantickými snímky, to ale neměla dělat. Na Agátu Hanychovou se snesl neuvěřitelný hněv z ještě mnohem neuvěřitelnějšího důvodu. Na sociálních sítích se zkrátka člověk nikdy všem nezavděčí. Agáta se s tím ale naštěstí umí lehce vypořádat.

Agáta Hanychová (36) se pochlubila novým přítelem Jiřím Hellerem, který je o osm let starší a je majitelem wakeboardové firmy.

Seznámili se právě díky jeho zaměření. Jiří totiž Agátu na wakeboardu trénoval. Ta je z nového vztahu u vytržení. Randí spolu sice teprve několik týdnů, ale už za sebou mají několik dovolených a Heller si dokonce vysloužil čestné místo na jejím profilu.

Modelka na sociální síť přidala sérii zamilovaných fotek, ale mimo komentáře plné podpory a usměvavých smajlíků sklidila i několik těch nenávistných, a to vše jen kvůli čepici!

Jejím fanouškům se zkrátka nelíbilo, že Agáta stále nosí pokrývky hlavy, a začali ji pod snímky napadat.

Hanychová se s nimi ale rázně vypořádala a dokonce je uzemnila i ve svém dalším příspěvku ve formě videa, kde všechny vyzývala ke komentáři svého oblečení, protože je to prý, jak ironicky dodala, "strašně podstatné“.

KAM DÁL: Holubová, Ruppert, Bočanová, Hrušínský a Jandová: Koho volily celebrity?