Jirko, kdo tě vypnul? ptají se fanoušci Langmajera. Herce zdobil obrovský monokl pod okem

Jiří Langmajer si mezi natáčeními zaběhl na pláž a sdílel to na instagramu. Několika svým sledujícím tím ale málem způsobil zástavu srdce
 

Herec Jiří Langmajer na svém instagramu sdílel dvě videa, jak v běhá po pláži v Thajsku. To by asi za normálních okolností nebylo nic tak zvláštního, herec ale vypadal, jako by ho někdo brutálně zmlátil. Komentáře plné otázek a děsu na sebe nenechaly dlouho čekat.

Jiří Langmajer aktuálně natáčí romantickou komedii Ostrov v Thajsku společně s herečkou Janou Plodkovou. Oba tak mají jedinečnou možnost spojit práci se zábavou a využívají toho, jak jen to jde. 

Jiří Langmajer si dokonce v přestávkách mezi natáčeními chodí zaběhat na pohádkové thajské pláže a moc si to užívá. Vypovídá o tom nejen jeho spokojený výraz na videích, které přidal na svůj instagramový profil, ale i jeho nadšený komentář.

Kromě úsměvu je také na videích vybavený pořádným monoklem, kterým na sociální síti šokoval davy.

Naštěstí se ale jedná pouze o perfektní práci filmové maskérky. O kvalitě díla vypovídají vyděšené komentáře hercových fanoušků, kteří si mysleli, že se mu něco doopravdy stalo. „Kdo tě vypnul?“ objevilo se pod příspěvkem

„Tak je ten flek pravej, nebo levej? nějak si nejsem jistá, že je to součástí filmu,“ ptala se na původ modřiny pod okem fanynka.

„Od čeho máš, Jirko, ten flek na oku?“ zeptal se další sledující. Sám herec v popisku obrovský červený flek, který se mu objevil na oku, nijak neadresoval. Je tedy možné, že si ze svých fanoušků chtěl záměrně udělat srandu. Náročné maskérské výtvory se přece musí náležitě zužitkovat!

Thajské pláže Langmajera tak očarovaly, že nezůstal u jednoho videa, na jeho profilu se záhy objevilo ještě jedno, kde si místo natáčení náramně pochvaluje. „Fantastický!“ okomentoval herec úžasný výhled na pláž.

„Mám volno mezi záběry, tak jsem si šel zaběhat, abych shodil pupek,“ dodal a konečně naznačil, že se asi o reálné zranění jednat nebude.

KAM DÁL: Jak je na tom Michael Schumacher? Promluvil jeho blízký přítel Jean Todt.