Jitka Čvančarová jako by z oka vypadla slavné herečce. Uhodnete, kdo je její krásnou dvojnicí?

Jitka Čvančarová byla v únoru 2015 jmenována vyslankyní dobré vůle UNICEF v České republice, spolupráci s touto dobročinnou organizací zahájila ale již roku 2010
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Herečka Jitka Čvančarová má svou slavnou dvojnici, nejednou si toho všimli fanoušci na jejím instagramu. Se slavnou Catherine Zeta-Jones, která je idolem mužů po celém světě, ale nesdílí jen stejné rysy, ale dokonce i módní vkus.

Herečka, zpěvačka a moderátorka Jitka Čvančarová, která od roku 2010 spolupracuje s nadací pro pomoc dětem UNICEF, má svou dvojnici.

Sdílí totiž stejné obličejové rysy, barvu vlasů a mnoho dalšího s hollywoodskou hvězdou Catherine Zeta-Jones, kterou zná celý svět zejména ze snímků jako Zorro nebo Tajemná tvář.

Herečka na sociálních sítích sklididila spoustu obdivu za uměleckou černobílou fotku v černých šatech, kterou nadávno přidala na svůj instagramový profil.

Mimo komentáře, které se rozplývaly nad její krásou, se ale objevily i některé, které ve fotce viděly jasnou podobu s Catherine Zeta-Jones.

„Jitko, myslela jsem si, že je to Catherine Zeta, jsi krásná,“ objevilo se pod příspěvkem.

Je nutné uznat, že podoba tam opravdu je, přesvědčte se sami.

To ale není vše, zdá se, že obě herečky mají i stejný styl oblečení, obě totiž na sociálních sítích zazářily v jasně modrých róbách.

Zeta-Jones sice zvolila šaty, které jsou o něco méně objemné, ale ani to na neuvěřitelné podobě obou hereček nic nezměnilo.

KAM DÁL: David Hasselhoff byl pěkný proutník. Všechny jeho ženy ale něco spojuje.

Klíčová slova: