Hvězdné krásky Hollywoodu a jejich dospělé dcery. Jedna z nich dokonce točí v Praze

Kate Winsletová má dceru Miu, která jde úspěšně ve šlépějích své matky
 

Instagramové účty slavných hereček zaplnily nostalgické fotografie, které připomínají narozeniny jejich milovaných dcer. Řeč je o Katie Holmesové a Catherine Zeta-Jonesové. Dojemné příspěvky šokují tím, kolikáté narozeniny jejich dcery v těchto dnech slaví. Když k nim připojíme dvacetiletou dceru Kate Winsletové Miu, napadne fanoušky jednoduchá otázka. Neroste nám nová generace hereček, co půjdou ve šlépějích slavných matek?

Být celosvětově proslavenou herečkou a zároveň matkou, není nic snadného, ale v případě mnoha nepřehlédnutelných osobností stříbrného plátna člověku ani nedochází, že také stárnou. A věk přibývá i jejich dětem. Katie Holmesová, Catherine Zeta-Jonesová a Kate Winsletová jsou maminkami dcer, a právě dvě z nich dosáhly v těchto dnech významných narozenin. Jejich slavné maminky připomněly v dojemných příspěvcích na Instagramu, že čas opravdu letí neskutečnou rychlostí… 

Nemůžu uvěřit, že ti je už patnáct

Herečka Katie Holmesová se proslavila hlavně díky roli v seriálu Dawsonův svět. Její kariéra je samozřejmě mnohem bohatší a půvabná Američanka svou krásou a talentem v minulosti oslovila i další hvězdu Hollywoodu. Manželství s Tomem Cruisem sice nevydrželo, ale ze vztahu přišel na svět poklad té nejvyšší hodnoty. „Krásné patnácté narozeniny, lásko! Miluji tě! Nemůžu uvěřit, že ti už je 15 let,” píše dojemný vzkaz k nostalgické fotografii své dcery Suri na instagramovém účtu. 

 

Katie Holmes se několikrát do médií rozmluvila o tom, jak pro ni byla výchova dcery zcela zásadní, stejně jako fakt, že se jí narodila v pouhých 27 letech. „Tak nějak jsme vyrůstaly spolu,” svěřila se v roce 2019 časopisu Elle. I dnes ve svých dvaačtyřiceti vypadá úžasně a zdá se, že snad vůbec nestárne. Sama dcera Suri Cruisová neskrývá do budoucna touhu pokračovat ve šlépějích matky i otce, geny jí k tomu jistě dost přejí.  

Jsi pro mě všechno

I další slavná herečka se na Instagramu pochlubila fotografií dcery, která už dávno není miminkem. Catherine Zeta-Jonesová a slavný herec a producent Michael Douglas spolu mají dvě děti, syna Dylana a dceru Carysu. Ta právě včera oslavila osmnáctiny a krásná Catherine si neodpustila dojemný komentář. 

„Jsi všechno a všechno jsi ty,” píše na úvod herečka, která dlouhodobě bojuje s bipolární poruchou. Krásná Zeta rozhodně nevypadá jako dvojnásobná matka, která překročila padesátku. „Tvoje krása je hluboká a srdce obrovské,” pokračuje v dojemné poctě vlastní dceři. Osmnáctiletá Carysa se opravdu povedla a je jen otázkou času, kdy bude vyhledávanou modelkou nebo herečkou. 

 

Dcera Kate Winsletové v České republice

Do třetice všeho krásného připojujeme i slavnou herečku Kate Winsletovou. Ta má za sebou už dvě manželství, nyní žije ve třetím a z každého si odnesla alespoň jedno dítě. V případě prvorozené lze očekávat, že její tvář budeme vídat v zajímavých filmových projektech. Mia Honey Threapletonová si sice nechala jméno po otci, který je uznávaným režisérem, ale herecký talent evidentně zdědila po matce.

V současnosti se dokonce pohybuje se zahraniční produkcí na českém území, kde točí seriál s názvem Shadows. Kate Winsletová se v britské televizi nechala slyšet, že nejde o žádnou protekci. „Na castingu si ji vybrali, aniž by měli tušení, že je moje dcera. Má velké předpoklady udělat skvělou hereckou kariéru, aniž by si nás dvě někdo spojoval," řekla Kate pro British TV jako host Lorraine Kellyové. Dcera Mia oslavila dvacetiny a bude zajímavé sledovat vývoj její začínající kariéry. 

KAM DÁL: Sebevražda Vlastimila Brodského ve Slunečné. Záhadný dopis kamarádce Zázvorkové smrt neodvrátil