Krainová, Jandová, Brzobohatá, Decastelo a Kubelková: Jak tyto krásky vypadají bez makeupu?

Marta Jandová se výraznějšímu makeupu nebrání, ráda si od něj ale občas odpočine. Se svou krásnou pletí si to může dovolit.
Zobrazit fotogalerii (5)
 

České celebrity si každý vybaví po hodinách strávených v maskérně nebo doma před zrcadlem. Na svých instagramových profilech se ale některé krásky ukázaly i bez makeupu. Sluší jim to i tak, nebo vypadají jako strašidla? Podívejte se sami.

Simona Krainová

Topmodelku Simonu Krainovou (48) si vybavíme spíše s uhrančivými kouřovými stíny a výraznou rtěnkou. Jako ředitelka a patronka soutěže Czechoslovak TopModel zkrátka musí tuto soutěž krásy vždy reprezentovat.

Nebývale se jí to daří ale i zcela bez makeupu. Její věk by jí hádal asi jen málokdo.

Marta Jandová

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Jandová - Zpěvačka (@marta.jandova)

Marta Jandová (47) na svůj instagramový profil nasdílela fotku z tábora, kde si užívala, že nemusí trávit půl dne v maskérně.

Zpěvačka má krásnou pleť i bez makeupu a klidně by se bez něj obešla. To dokazovaly i komentáře pod příspěvkem, kde nechyběly ani nějaké ty lichotky.

Taťána Gregor Brzobohatá

Modelka a královna krásy s titulem Miss World z roku 2006 Taťána Brzobohatá (33) na svůj instagram nasdílela svou přirozenou krásu z dovolené v Itálii. Na fotce na obličeji nemá žádná líčidla a nejspíš vypadá ještě lépe než s nimi. 

Titul Miss World si bez debat zaslouží s makeupem i bez.

Eva Decastelo

Česká herečka a moderátorka Eva Decastelo (42) makeup, zdá se, miluje, vidět ji bez černé tužky kolem očí je téměř zázrak.

Jsou ale určitá místa, kam se ani milovnice makeupu zkrátka nemalují. Decastelo sdílela fotku, jak se otužuje ve Vltavě, kde se do vody ponořuje nenalíčená, ale stejně vypadá skvěle. Otužování má tedy nejspíše pozitivní vliv i na pleť.

Iva Kubelková

Další z českých krásek, které vypadají skvěle s makeupem i bez, je modelka Iva Kubelková (44). Není divu, že okouzlila nejednoho sportovce, na pleti totiž i bez makeupu nemá jedinou vrásku nebo nedokonalost.

Prostor pod příspěvkem zaplavily lichotky a obdiv.

KAM DÁL: Winfrey, Kardashian, Minogue, Theron a Goldberg: Tyto celebrity se prý nikdy nevdají. Ale proč?