Pretty Woman: Jak vypadá dokonalá filmová dvojice, Edward a Vivian, po více než 30 letech?

Julia Roberts se od natáčení snímku Pretty Woman téměř vůbec nezměnila
 

Kultovní pohádku pro dospělé, film Pretty Woman, zná asi každý. Herci, kteří si ve snímku zahráli charismatický pár Edwarda a Vivian, se díky němu stali hvězdami a idoly mužů i žen. Jak ale vypadají dnes, po více než třech desetiletích od natáčení?

Film Pretty Woman sleduje příběh krásné prostitutky Vivian, která jednoho večera náhodou potkala šarmantního osamělého milionáře Edwarda Lewise.

Po drobném přemlouvání skončí Vivian u pana Lewise ve střešním apartmá a nakonec se, po společně strávené noci, dohodnou na tom, že mu bude dělat společnost několik dní.

Vivian ale postupně přichází na to, že Edward je mužem jejích snů, odhazuje svou profesionalitu a poprvé se zamiluje do svého klienta. 

Za pouhých několik dní dokázal Edward Vivien s menší pomocí změnit v elegantní dámu, která má do lehké holky opravdu daleko. Vše se tak mění, Vivian postupně získává sebevědomí, nakonec i odmítá Edwardovu nabídku, aby byla jeho milenkou, a odchází.

Osamělý milionář si ale v tu chvíli uvědomuje, že bez ní zkrátka nemůže žít, a tak se rozhodne ji získat romantickým gestem, při kterém s kyticí a deštníkem šplhá po požárním schodišti, aby ji získal, i když se bojí výšek. Nakonec spolu žili šťastně až do smrti. 

Tento film byl tak oblíbený, že z obou herců udělal hvězdy. Julia Roberts po této roli začala dostávat nesčetné množství hereckých angažmá, zkrátka odstartoval její hereckou kariéru.

To samé platí ale i o charismatickém  Richardu Geerovi. Ten byl již v době natáčení Pretty Woman velmi úspěšným hercem, ale snímek jeho karierní vyhlídky mnohonásobně zlepšil.

KAM DÁL: Baby z Hříšného tance si plastikou nosu zničila kariéru. Fanoušci ji nepoznali.

Klíčová slova: