Modelka Linda Evangelista šla s pravdou ven. Liposukce se příliš nepovedla, vypadá zvláštně

Modelce zdeformovala postavu procedůra zvaná CoolSculpt
  |   osobnost

Jedna z nejznámějších hvězd přehlídkových mol vůbec, Linda Evangelista před lety podstoupila procedůru, která měla její vzhled zlepšit, ale stal se pravý opak. Několik let téměř ani nevycházela z domu, nakonec se ale rozhodla jít s pravdou ven.

Ikonická Linda Evangelista podstoupila proceduru, která jí měla zmrazit tukové buňky a zeštíhlit určité části těla, dočkala se ale pravého opaku.

Modelka na svém instagramovém profilu prozradila, že se jednalo o neinvazivní metodu liposukce, která ji podle jejích slov „permanentně zdeformovala.“

Linda Evangelista se na veřejnosti neukazuje již od roku 2016. Kuráž k tomu, aby ukázala své tělo tak, jak vypadá po nepodařených procedurách tedy sbírala několik let. Na svém instagramu uvedla, že už se zkrátka nechce cítit trapně a chce se toho hrozného pocitu nadobro zbavit.

„Milovala jsem chození po molech, nyní se bojím, že potkám někoho, koho znám,“ uvedla modelka pro časopis People.

„Já už takhle prostě žít nemůžu, pořád se jen schovávám a stydím se za to, jak vypadám. Už to nezvládám a konečně jsem připravená o tom mluvit,“ vysvětlila, jaký byl její motiv k tomu, aby své problémy se vzhledem sdílela se svými fanoušky.

Po několika měsících od té doby, co podstoupila již zmíněnou procedůru zjistila, že je něco špatně. Nahmatala si bulky na kůži přesně v těch místech, která si nechala ošetřit. To znamená, že ty místa, na kterých chtěla zhubnout pár přebytečných centimetrů se najednou začaly zvětšovat.

Modelka si myslela, že za to může změna jídelníčku, nebo nedostatek fyzické aktivity, a tak se snažila jíst méně a více se věnovat různým druhům cvičení, ale nic se nedělo.

V létě roku 2016 si se svým problémem zašla za lékařem, který jí diagnostikoval paradoxní adipózní hyperplazii, v tu chvíli ale ještě netušila, že jí tento zdravotní stav změní celý život k nepoznání.

„Tehdy jsem si jen říkala, co to sakra je. Doktor mi poté prozradil, že můj problém nevyřeší žádná dieta, ani cvičení,“ svěřila se modelka.

Tento nežádoucí efekt se prý objevuje u pouhého 1 % lidí, kteří tento druh liposukce podstoupí. U těchto lidí procedura negativně ovlivní tukové buňky, které poté zesílí, rostou a nelze se jich nijak zbavit.

Nyní Evangelista sdílí svůj příběh se svými fanoušky, aby znovu získala ztracené sebevědomí.

Zdroj: People

KAM DÁL:  Agáta Hanychová se dočkala pořádného výsměchu. Tohle si za rámeček opravdu. nedá

Klíčová slova: