Tyto hvězdy se přiznaly k výplním a botoxu. Uhodnete, o jaké slavné krásky jde?

Nicole Kidman se netají tím, že zkusila botox. Tvrdí ale, že už od něj dala ruce pryč
  |   zajímavost

Tyto celebrity už léta všem berou dech na filmových plátnech a červených kobercích. Vypadají, jako by snad vůbec nestárly nebo jako by dokonce zázrakem každým rokem o něco omládly. Teď už ale víme, že se o zázrak ani magii rozhodně nejedná. Tyto celebrity se přiznaly k botoxu a dalším kosmetickým zákrokům! Poznali byste to na nich?

Výplně, face-lift, botox... víme, jak špatně to může dopadnout. Zdá se ale, že ne vždy. Těmto slavným ženám tyto úpravy totiž svědčí. Přesvědčte se sami!

Britney Spears

Britney Spears (39) se veřejně přiznala k tomu, že tyto kosmetické procedury podstupuje, už v roce 2013 v rozhovoru pro časopis InStyle.

„Doktorka, za kterou chodím, mi čas od času udělá nějaké ty úpravy - dokonce už jsem měla i výplně rtů,“ svěřila se zpěvačka.

Cindy Crawford

Podle instagramu modelky Cindy Crawford (55) se zdá, jako by zastavila čas, není to ale jen tak.

Tato kráska totiž pravidelně chodí na botox.

„Nechci si nic nalhávat. Od určitého věku zkrátka krémy přestávají fungovat. Jediné, co poté můžete dělat pro to, aby se vám pleť zlepšila, jsou vitamínové injekce, botox a kolagen,“ řekla v rozhovoru pro časopis InStyle.

Gwyneth Paltrow

Herečka Gwyneth Paltrow (48) sice miluje vše přírodní, ať už se jedná o jídlo, nebo kosmetiku, ale kosmetickým zákrokům se nijak nebrání.

„Používám přírodní produkty, ale zároveň chodím na laserová ošetření. To je přesně to, co dělá život zajímavým, najít ten správný balanc mezi cigaretami a tofu,“ prozradila herečka časopisu Harper's BAZAAR.

Nicole Kidman

Stále okouzlující Nicole Kidman (54) se kdysi také nebránila botoxu, ale nesnesla, jak strnule její obličej vypadal.

„Botox jsem bohužel už zkusila a pak jsem s ním zase rychle přestala. Teď zase konečně mohu hýbat obličejem,“ vyprávěla o své botoxové zkušenosti deníku The Huffingtom Post.

Courteney Cox

Hvězda seriálu Přátelé Courteney Cox (57) se netají tím, že to v minulosti přehnala s výplněmi.

„Já jsem si všechny své výplně nechala rozpustit. Cítím se teď mnohem lépe, protože konečně zase vypadám jako já,“ uvedla pro magazín New Beauty.

KAM DÁL: Celebrity, které se po plastické operaci změnily k nepoznání. Uhodnete, o koho jde?

Klíčová slova: