Celebrity, které se po plastické operaci změnily k nepoznání. Uhodnete, o koho jde?

Kdysi byl idolem žen, dnes už si ale jeho tvář spojí s jeho mladším já jen málokdo
  |   zajímavost

Některé známé hvězdy chtěly vypadat dokonale, ale po nejrůznějších procedurách se dočkaly spíše opaku. Jak tyto celebrity vypadaly dříve a co konkrétně může za jejich hrůzostrašnou proměnu? Připravili jsme si pro vás "před" a "po" některých z nich.

Následující celebrity si nejspíše přejí, aby s plastikami a dalšími kosmetickými procedurami nikdy nezačaly.

Donatela Versace

Jednou z největších přívrženkyň kosmetických úprav a plastické chirurgie je zcela jistě módní ikona Donatela Versace.

Od svého původního vzezření se vzdálila natolik, že by dnes již jen opravdu málokdo uhodl, že se jedná o stejného člověka. Za dramatickou změnu jejího zevnějšku k horšímu může podle deníku Daily Mail zejména botox, ale také nepovedené implantáty a laserové ošetření.

Mickey Rourke

Slavný herec a boxer Mickey Rourke zazářil především v dramatech a akčních snímcích, jakými byly mimo jiné i Fešák Johny a Harley Davidson a Malboro Man.

Kdysi býval idolem většiny žen, to dnes už ale rozhodně neplatí, na vině jsou nepodařené plastické zákroky.

Sám herec tvrdí, že jen chtěl spravit svá boxerská zranění.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Berman (@mrmattberman)

Jennifer Grey

Hvězda dnes již kultovního filmu Hříšný tanec Jennifer Grey sice po svém zákroku dopadla o poznání lépe než ostatní celebrity na našem seznamu, ale dodnes lituje svého rozhodnutí proceduru podstoupit.

Plastikou nosu si totiž zničila svou ikonickou vizáž a spolu s ní i hereckou kariéru. Fanoušci ji nepoznávali a nikdo ji tak i přes neuvěřitelný úspěch Hříšného tance do svých snímků obsazovat nechtěl, jak uvedl web News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nlc.hu (@nlc.hu)

Jocelyn Wildenstein

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE BLONDS (@theblondsny)

Na tomto seznamu samozřejmě nesmí chybět ani Jocelyn Wildenstein, která se proslavila právě plastickými operacemi, tedy konkrétně jejich děsivým výsledkem.

Údajně podlehla kouzlu plastické chirurgie po svém rozvodu a snažila se prostřednictvím kosmetických procedur a plastických operací získat zpět svého bývalého manžela, jak informuje web CBC.

Podstoupila snad téměř všechno, co plastická chirurgie nabízí. Podle plastického chirurga Dr. Anthony Youna mezi procedury, kterými se snažila vylepšit svůj vzhled, patří mimo jiné i různé výplně, celkové vypnutí obličeje, vložení implantátů do tváří a další.

Zdroj: Insider, Daily Mail, News, CBC News

KAM DÁL: Dcera Mahuleny Bočanové vypadá jako mladá Julia Roberts.

Klíčová slova: