Promiň, miluji tvého snoubence: Když chce matka partnera své dcery, nemůže to dopadnout dobře

Muže si nakonec vzala dcera, jak bylo původně v plánu. Matka se odmítla účastnit obřadu
 

Svatební den by měl být jedním z nejšťastnějších dnů našeho života. Je tu sice nějaký ten stres s plánováním, ale to je asi tak vše. To rozhodně nebyla pravda v tomto případě. Svatební den Johna a jeho snoubenky už se asi zachránit nepodaří.

Matka dcery, která se chystala vdát se za svého snoubence, se jí svěřila s něčím naprosto neuvěřitelným, co rozhodně nečekala. Prý se do jejího snoubence také zamilovala.

Nevěsta si s celým problémem vůbec nevěděla rady, a tak prosila o rady na online fóru pro nevěsty a pro všechny dotazy spojené se svatebními obřady. „Před dvěma lety jsem poznala úžasného muže a teď se budeme brát. Miluju ho, je zkrátka takovou živou verzí mého vysněného manžela,“ uvedla nevěsta.

Poté ještě pro vykreslení situace nezapomněla dodat, že si je s její rodinou velmi blízký, dokonce spolu všichni i tráví čas na společných výletech do přírody, to ji ale nikdy nepřišlo jako problém. S její matkou měl prý vždy speciální vztah, oba totiž milují tenis, a tak si spolu čas od času zašli zahrát.

Její svět se obrátil vzhůru nohama

Před měsícem se ale vše změnilo. Ukázalo se, že nešlo jen o nevinné tenisové hry. Její matka jí přiznala, že se do jejího snoubence zamilovala. Prý jí to obrátilo svět vzhůru nohama. „Šla jsem ji navštívit a ona se úplně sesypala, se slzami v očích mi řekla, že Johna, mého snoubence, doopravdy miluje,“ svěřila se nevěsta.

Její matka se dále také přiznala, že manželství s otcem nevěsty zkrátka není ideální a že se s ním nikdy necítí tak dobře jako s Johnem.

Když se o tom dozvěděl samotný John, který o romantických pocitech své budoucí tchyně neměl ani ponětí, ihned jí zavolal. Vysvětlil jí, že je to neuvěřitelně nevhodné a že on k ní žádné podobné pocity rozhodně nechová.

Nakonec se o celém incidentu dozvěděl i otec nevěsty, sbalil si kufry a odešel. Nyní trvá na tom, že se nevrátí, dokud mu jeho žena nepotvrdí, že se zapsala na terapii. Matka nevěsty ale stále tvrdí, že se svými pocity zkrátka nic nenadělá, a na svatební obřad páru dorazit odmítá.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Muž se stal poustevníkem po brutálním útoku. Šel pěšky desítky tisíc kilometrů, než se usadil.