Muž požádal lásku svého života o ruku, ale skončilo to fiaskem

Ženě se zkrátka nezamlouvala velikost diamantu na zásnubním prstenu
 

Mladík se rozhodl, že by chtěl s přítelkyní strávit zbytek života, a požádal ji o ruku. Pár spolu v té době chodil již několik let a oba do sebe byli hluboce zamilovaní. Přesto žádost o ruku neproběhla zcela podle představ. Kde se stala chyba?

Žádosti o ruku nejsou tak lehké, jak se zdají. Muž musí vymyslet, jak a kde položí onu otázku, tak aby to bylo zkrátka co nejromantičtější a ideálně to dohnalo jeho partnerku k slzám štěstí.

Dalším důležitým komponentem perfektního požádání o ruku je samozřejmě zásnubní prsten.

Chci obrovský diamant

Tento symbolický šperk se stal kamenem úrazu i v tomto případě. Žena celou situaci sdílela na sociálních médiích.

Po celou dobu vztahu se totiž svému příteli snažila nenápadně naznačit, jak přesně by měl její vysněný zásnubní prstýnek vypadat.

Když spolu šli do zlatnictví, tak pěla chválu na jednoduché špetky s velkým diamantem a často mu také posílala obrázky podobných prstýnků, aby měl tu správnou představu o jejím vkusu.

„Mám ráda velké diamanty. Mám totiž velké křivky a moje prsty jsou také o něco širší. Malé diamanty se k mým rukám zkrátka nehodí. Ztratí se na nich,napsala.

Hněv a zklamání

Svého vysněného šperku se ale bohužel nedočkala. Místo i způsob, jakým ji její životní láska požádala o ruku, byl prý dokonalý. Bohužel ale jen do té doby, než uviděla svůj zásnubní prstýnek.

Příteli v tu chvíli samozřejmě řekla své ano, ale z typu prstýnku a velikosti drahého kamene, se kterým ji o ruku požádal, tedy rozhodně nadšená nebyla. Za několik dní po žádosti o ruku se rozhodla, že se s tím svému snoubenci musí svěřit.

Ten se na ni ale rozhněval a označil ji za „marnivou a rozmazlenou“. Řada uživatelů na sociálních sítích ale souhlasila se ženou a navrhla jí, aby se svého budoucího manžela zeptala, jestli nemohou prstýnek vyměnit, a v klidu mu vysvětlila důvod, proč se jí nelíbí.

Její partner o tom ale nechtěl nic slyšet a dokonce se se svou snoubenkou nějaký čas nebavil.

To uživatele na sociálních sítích rozlítilo. „Vždyť neudělala nic špatného. Jen nechce do konce života nosit šperk, který se jí nelíbí,“ napsal jeden.

„Rozhodně bych si ho nevzala, dokud to nějak nevyřeší,“ objevilo se u příspěvku.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Simonu Krainovou byste na těchto fotkách nepoznali. Stydlivá dívka s účesem podle hrnce.