Tajemství seriálu ZOO prozrazeno! Eva Burešová obětí podvodu

Petr se do Viky (tehdy ještě Alex) bezhlavě zamiloval, dokonce kvůli ní opustil Markétu
Zobrazit fotogalerii (6)
  |   zajímavost

Na televizní obrazovky se vrací Eva Burešová, která si donedávna užívala své mateřské povinnosti stranou veřejnosti. Její pracovní morálku by jí ale záviděl kdejaký lenoch. Natáčí, zkouší muzikál a připravuje turné. Divákům však neušlo, že se do seriálu vrací bez svého partnera Roberta Urbana, kterému nedávno porodila v seriálu syna. Co se stalo? 

Viky, kterou jsme mohli vídat v minulých dílech prostřednictvím videohovorů, spokojeně nevypadala. Petr na ni neměl čas, věčně byla sama. Dvojčata měla plno kroužků, učila se francouzštinu. A ona sama v cizí zemi čekala, až porodí. Splněný sen, že? 

Petr podvedl Viky s asistentkou

Jenže když si to nakráčela zpátky do seriálu – a taky domů, nikomu neušlo, že jí chybí Petr Kříž. Robert Urban sice na sociálních sítích později zveřejnil, že už také natáčí, žádná romantika v ukázkách ale nebyla. Dokonce to vypadá, že se Viky vrátila ze zahraničí se synem sama, protože se přestěhovala do svého starého bytu. Ačkoliv je už maminkou a má zcela jiné starosti než před pár měsíci, klidně vezme zavděk příbytkem se spolubydlící a jogínským fotografem, který vítá Slunce a děkuje za to, že může dýchat. 

Proč? Protože Petr měl techtle s asistentkou! Těžko říct, proč tvůrci rozbili hlavní seriálový pár, který všichni milovali a u kterého čekali, až jim to konečně vyjde, budou šťastní a Ilonka jim ráno bude smažit lívance. Dokonce soudce nedorazil ani k porodu svého syna – podle Viky byl ve Španělsku. Pravdou však zůstává, že jestli z toho má být pořádná telenovela, potřebuje tahle dvojice ještě nějakou tu zápletku. Ale stejně... Chudák čerstvá maminka! Takový podvod. Scénáristé se opět vyřádili.

Sid políbí Filipa

Nevylepší to ani Sid s Filipem, kteří se zřejmě doberou k polibku. Zda bude něco víc, to se ještě ukáže. Haďák se ale nevrátí v dobré náladě a bude se samozřejmě pídit po tom, co tu jeho milá dělala, když přežíval v divočině. Minule mu zapřela, že s ní Filip bydlí, ačkoliv to všichni vědí. Jednou se to Adam však stejně dozví, a proto jsme zvědaví, co mu řekne tentokrát. 

Už teď by ale měla dvojice natáčet nějaké ty peprnější scény, spolu tedy určitě zůstanou. Co ale bude mezi Viky a Petrem, to je záhadou… 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Tvůrci seriálu ZOO by si měli najmout právníka: Albert tropí hlouposti.