Boží karanténa na Maledivách v podání Perkausové. Fotky, ze kterých půjdete do kolen

Moderátorka už má covid-19 za sebou, prodělala ho na konci loňského roku
 

Je pro vás černou můrou představa, že uvíznete na dovolené a budete tam muset zůstat třeba o dva týdny déle? Krásná Eva Perkausová se přesně do takové situace dostala na Maledivách. Její partner měl při odjezdu pozitivní test na covid-19, takže si budou ráje dále užívat!

I když je oblečená, vypadá Eva Perkausová nádherně. V plavkách je to pak samozřejmě (nejen) pro mužské pohledy ještě mnohem lepší. Na Maledivách primácká moderátorka samozřejmě moc oblečení nepotřebuje a může se tak pochlubit téměř dokonalými křivkami. Chvíli to sice vypadalo, že v ráji zaprší, pro sexy blondýnku ale nebyla nařízená karanténa žádný problém.

Má veškerý možný luxus

„Před odjezdem z Malediv je pro návrat do ČR nutný PCR test. Partnerovi bohužel vyšel pozitivní. Znamená to, že nás z resortu na 14 dní nyní nepustí a před odletem budeme muset ještě na přetestování. V tomto jsou Maledivci opravdu striktní. Je to tak ale dobře, nikoho dalšího alespoň nenakazíme ani v rámci rezortu a ani následně v letadle,“ napsala si Perkausová na sociální sítě.

Stěžovat si nemůže opravdu na nic. Mají kompletní hotelový servis, nechybí jim absolutně nic. „Jsme stále v nadvodní vile a tak nejen, že čerpáme vitamín D ze sluníčka, ale před naší vilkou se můžeme i smočit,“ dodala Eva.

 

 

Pozitivní partner je výhoda

Na Maledivách je teď opravdu krásně. Teploty se pohybují kolem třiceti stupňů, převládá jasno až polojasno. Tedy nic, co by se dalo srovnávat s naší docela brutální zimou. Raději si ani nepředstavujte, že když mrznete venku, někdo se může spokojeně cachtat v teplé vodě.

Ostrovní stát na jihu Asie v Indickém oceánu je prostě v této roční dobou ideální volbou a my můžeme Evě jen gratulovat, že má pozitivního partnera

 

 

KAM DÁL: V ruských autech nejezdí komunisté ani prezident. Tak proč bychom měli mít vakcínu Sputnik?