Bývalá Miss Švantnerová pobláznila Italy. Při procházce Milánem ukázala nahé tělo

V 16 letech se Švantnerová objevila na módním mole v Hongkongu pro společnosti Dior a Dolce Gabbana
 

Temperamentní Italové měli "pohotovost", hlavní město Lombardie navštívila krásná Češka! Nikol Švantnerová v Miláně dokázala to, co vlastně není až tak složité - horkokrevné "domorodce" svým outfitem natlakovala jako papiňák. Není se co divit, moc jí to slušelo.

Když v roce 2015 vyhrála Českou Miss, její triumf tak trochu budil rozpaky. „Říkala jsem si, že takhle holka fakt není nejkrásnější. Byla taková tuctová,vzpomíná dnes pro Čtidoma.cz paní Simona z Prahy. Jedním dechem však dodává, že během pár let názor změnila. „Dnes je z ní naopak velmi sexy mladá žena. Vyniká.“

Fantazii se meze nekladou

Rodačka ze Šumerka na sobě tvrdě pracuje. Její instagramový profil velmi často plní fotky z různách sportů nebo výšlapů. A také se ráda pochlubí svým namakaným tělem. Tentokrát ale zvolila snímky, které podráždí fantazii nejen milovníka sportu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova_official)

 

„Povinná fotka z Milána,“ napsala si k fotce, na které stojí před slavnou milánskou katedrálou. Zvolila šaty, které odhalují nahá záda a, aniž bychom Nikol podezírali, že nemá kalhotky...nakonec posuďte sami.

Itálie, země zaslíbená

Pro Italy to musela být za prvé pastva pro oči, za druhé také důvod k obdivným výkřikům a pohledům. Většinou jim totiž stačí mnohem méně. Švantnerová si pobyt v Itálii evidentně užívala. Na další fotkách pózuje s aperolem či sklenkou vílého vína.

 

 

KAM DÁL: Sexuální hrátky prominentního lékaře se zvrtly. Milenkám sypal kokain na neuvěřitelná místa.