Dara Rolins chce mít dokonalý úsměv. Trpí s rovnátky pro Nedvěda, nebo je důvod jinde?

Dara Rolins se v televizi poprvé objevila již ve 4 letech
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Oblíbená zpěvačka si pořídila rovnátka, neboť si údajně vzala k srdci rady svých fanoušků. Svěřila se s tím, jak dlouho je bude muset nosit a jaké očekává výsledky. Prozradila ale i to, co jí teď dělá problém a co jí na zubní ozdobě nejvíce vadí.

Zuby slovenské zpěvačky Dary Rolins jsou předmětem online diskuzí už několik let. Fanoušci jí již léta radí, aby si pořídila rovnátka, která by jí pomohla krásně srovnat spodní řadu zubů. Na fotkách na instagramovém profilu umělkyně totiž našli jejím chrupu hned několik nedokonalostí.

„Taková pěkná žena, vždy krásně oblečená, vždy zaujme, vždy překvapí, pohled na ni mi vždy připomíná moji sexy ženu. Ale jemné zklamání je na spodní řadě zubů po přiblížení. Tolik úprav a ty zuby," okomentoval kdysi jeden sledující fotografii, na níž se zpěvačka usmívala na fanoušky.

Dara tedy konečně dala na rady svých fanoušků a rozhodla se spodní řadu zubů srovnat pomocí rovnátek, které na jejím úsměvu téměř nejsou vidět.

„Vzala jsem si k srdci (i) vaše rady o tom, že bych měla konečně něco udělat s těmi křivými zuby,“ napsala zpěvačka do popisku.

„Šla jsem do toho, ale upřímně přiznávám, že nejde o nijak příjemnou záležitost. Představa, že mě čeká celý rok s touhle nádherou v puse, mě stále ještě znepokojuje,“ pokračovala.

Na svém profilu na sociální síti se také svým sledujícím svěřila s tím, že se s rovnátky ještě nenaučila pořádně mluvit. Navíc pro ni znamenají přísnou dietu. „Jde o dost slušnou dietku, koho by bavilo rovnátka stále sundavat a znovu nasazovat,“ vysvětlila umělkyně.

Nepříjemnosti, které jsou s nošením rovnátek spojené, ale zpěvačku údajně neodradí. Prozradila, že jednou z hlavních motivací jsou pro ni výsledky, které rovnátka slibují a které viděla na vlastní oči u svých přátel.

Nakonec ale bude přísná dieta i veškeré ostatní úsilí zpěvačky jistě stát zato. Nový úsměv se totiž bude krásně vyjímat na fotkách s její láskou, fotbalistou Pavlem Nedvědem. Fanoušci se tak mají na co těšit.

 

 

Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

KAM DÁL:  Dívka darovala příteli ledvinu. Prozradila, jak se jí "odvděčil"

Klíčová slova: