Proč si hvězdu seriálu Slunečná nechce snoubenec vzít? Bendová si vzala silonky do sandálů a je to fakt síla

S Jiřím Dvořákem by jí to také docela slušelo, že?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Vstoupit dvakrát do stejné řeky? Pro Alici Bendovou to zřejmě bude realita. I když se dříve nechala slyšet, že podruhé se nevdá, kouzlo o dvanáct let mladšího Michala Topola zřejmě bylo silnější. Pár se před pár týdny zasnoubil a svatbu nemůže nic ohrozit. Nebo že by přeci jen ano?

Poprvé se herečka vdávala v roce 2004, jejím vyvoleným byl bývalý hokejista Václav Benda. Manželé byli třináct let a mají spolu syna Vašíka a dceru Alici. Po této zkušenosti už se tedy do "chomoutu" nehnala, ovšem díky Topolovi rozhodnutí přehodnotila. Mimochodem se není čemu divit, je to vážně fešák.

Míša řekl, že si mě nevezme

Co by tedy idylku mohlo narušit? Zřejmě nic, přesto si herečka, kterou můžete znát například z filmů Sametoví vrazi, Duše jako kaviář či dvou Kameňáků na Instagram z legrace napsala, že „Míša řekl, že si mě nevezme.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Alice Bendová (@alice_bendova_official)

 

A upřímně, Topol by s trochou nadsázky vlastně důvod i měl. Pár si užívá dovolenou na Tenerife a Alice si zřejmě chtěla pořídit nové sandále. Nicméně správně i tam platí, že v rámci hygieny bez silonek ani ránu. Výsledek? No, posuďte sami...

KAM DÁL: Disease X a dalších 8 virů s pandemickým potenciálem. Zaměřit se jen na covid-19 je velká chyba, varují lékaři a vědci.