Simona Krainová schytala ostrou kritiku za nevhodné chování na dovolené

Krainová byla ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look, dokud ji v roce 2012 nenahradila Taťána Kuchařová
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Česká topmodelka Simona Krainová si užívá sluníčka na dovolené v Dominikánské republice. Některé její příspěvky jsou podle fanoušků ale už přes čáru, takhle by se podle nich rozhodně chovat neměla.

Simona Krainová se vydala do Dominikánské republiky a samozřejmě se s tím nezapomněla pochlubit ani na svém instagramu. Její fanoušci se nejspíše těšili na další sérii fotek v plavkách na krásných písečných plážích, ale dočkali se něčeho zcela jiného.

Simona se v Dominikánské republice rozhodla zaměřit své fotografické schopnosti a dovednosti na tamní obyvate, a to zdá se, ať už chtěli, nebo ne

Nejprve se vyfotila vyfotila s „místním švihákem“, jak muže označila v popisku. Příspěvek se neshledal s velkým úspěchem.

„Trapárna na druhou,“ označila příspěvek nevybíravě jedna z fanynek.

„Strašný se na vás dívat,“ objevilo se pod fotkou.

Kritice se nevyhnula ani samotná Simona. Fanynky jí poradili, ať si dá příště pozor na „vytahané břicho“, které by podle nich sdílet rozhodně neměla. Některé sledující se snažily modelky zastat tím, že komentáře označily za prachsprostou závist.

V dalším kritizovaném příspěvku zachytila modelka čtyři mladé místní, jak se okolo ní prohánějí na motorce. Z příspěvku je ale podle jejich výrazů a chování jasné, že rozhodně nechtěli, aby je někdo fotil. Některé z dívek se dokonce i snaží zakrýt si obličej rukou.

Všimmli si toho i fanoušci.

„Opravdu jim není po chuti, že je neznámá osoba fotí,“ upozornil na nevhodný snímek jeden ze sledujících.

„Pan řidič kouká nedůvěřivě,“ všimla si odmítavé řeči těla řidiče na snímku fanynka.

Některé ale příspěvek pobavil. „Ještě, že jsou všichni takoví hubeňouři,“ objevilo se pod snímkem.

KAM DÁL: Žena dostala dárek od tajného nápadníka. Vyděsil ji k smrti.

Klíčová slova: