Tereza Kerndlová se odvážných snímků nebojí. Zpěvačka posílá pozdravy ze Španělska

Do showbyznysu se naplno dostala v roce 2001, když začala zpívat se skupinou Black Milk s Terezou Černochovou a Helenou Zeťovou
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Česká zpěvačka Tereza Kerndlová na svůj profil na sociálních sítích pravidelně sdílí snímky, na kterých se chlubí svou dokonalou postavou. Její sledující tak mají možnost nahlédnout do jejího pohádkového života ve Španělsku, který se před dvěma týdny málem změnil v noční můru.

Zpěvačka Tereza Kerndlová posílá svým fanouškům žhavé pozdravy z jejího vysněného domu ve španělské Esteponě.

V pátek se na jejím instagramovém profilu objevil snímek, na kterém se pochlubila dokonalou postavou v upnutém overalu s hlubokým výstřihem. Pod fotkou dokonce ani nechyběl vzkaz pro její věrné sledující. Zpěvačka jim svůdně vzkázala, ať si konec týdne pořádně užijí.

Obdivné komentáře plné chvály a srdíček na sebe nenechaly dlouho čekat.

Tereza Kerndlová má hned několik domovů. Tím nejoblíbenějším je, zdá se, právě její sídlo na jihu Španělska. Stále ale někdy tráví čas ve svém bytě v Praze, ale i na farmě rodičů na Moravě. Rodina i přátelé za ní navíc do Španělska často jezdí na návštěvu, tak se jí v cizí zemi ani nestýská.

Její pohádkový život plný pláží a sluníčka se ale nedávno málem změnil v noční můru. Před dvěma týdny totiž plameny zachvátily nejen některá místa v Česku, ale i jižní Evropu. Tereza Kerndlová se tak ocitla v naprosto děsivé situaci. Požár se nevyhnul ani španělské Esteponě, ve které pobývá, a zpěvačka tak bezmocně sledovala, jak se plameny a hustý dým pomalu blíží k jejímu domu.

V místě jejího bydliště byly evakuovány stovky lidí a požár se zastavil pouhý kilometr od jejího domova.

 

 

Zdroj: Blesk, Super

KAM DÁL: Olga Menzelová ukázala své tipy na hubnutí. Zvládnete to i na dětském hřišti nebo v lese.

Klíčová slova: