Žena šokovala tím, co trpí manželovi v ložnici. „Rozveď se,“ radí jí

Co se stalo, pro ni bylo šokující
  |   zajímavost

Mladá žena se svěřila s odporným zlozvykem, který doma trpí svému manželovi, a naprosto tak šokovala její fanoušky na sociálních sítích. Něco takového prý ještě neviděli. Zoufalá manželka už nevěděla, co dělat, a prosila sledující o radu.

Žena sdílela video, kde názorně vysvětlila svůj problém. Po odhrnutí peřiny bylo na videu jasně vidět, že má v prostěradle v dolní části postele několik děr. Ve videu vysvětluje, že si její manžel odmítá ostříhat nehty na nohou a opakovaně tak ničí jejich prostěradla.

Zoufalá žena, která mu doteď jeho zvláštní chování trpěla, musela neustále kupovat nové ložní prádlo a odpor jejího muže k běžné hygieně se tak začínal pořádně prodražovat.

Video obletělo internet a vysloužilo si tisíce komentářů. Většina sledujích byla v naprostém šoku, že manžel ženy není schopný dodržovat běžnou hygienu a vědomě tak přidělává práci své ženě.

Obrovské množství sledujících ženě radilo, že se má s mužem okamžitě rozvést, takové chování je totiž podle nich naprosto neodpustitelné.

„Měla bys ho vrátit, je rozbitej,“ vyjádřila se k manželovi ženy jedna z fanynek.

„Okamžitě se s ním rozveď,“ radila další.

„Tvůj manžel by měl žít ve chlívě. Ten nemá nehty, ale kopyta,“ objevilo se pod videem.

Některé své fanoušky ale, zdá se, pobavila. V kometářích se totiž také začaly rozvíjet nejrůznější teorie o tom, jestli její manžel náhodou není vlkodlak a nemění se tak nevědomky při úplňku v bestii, která trhá prostěradla.

V takovém případě by to prý nebyla jeho vina a jeho chování by tak bylo pochopitelné.

 

@purplecats4me Please tell me I’m not the only one! #husbandwife #husbandsbelike #husbandstruggles #wife #wifestruggles #millennial #millenialsoftiktok #marriedlife ♬ original sound - Purplecats4me

 

 

Zdroj: TikTok/@purplecats4me

KAM DÁL: Dívka mučila zvířata, vše natáčela a sdílela na sociální sítě

Klíčová slova: