V Klecanech se budou loučit s prázdninami

Klecanský klub pravidelně připravuje pro děti a rodiče nejrůznější akce. Ve středu bude na programu i opékání špekáčků
 

Na akci plnou her, zajímavých setkání, ale třeba i opékání špekáčku zve sdružení Pravý Hradec, které se snaží dětem i rodičům nabízet nejrůznější aktivity.

Odpolední setkání se bude konat ve středu 26. srpna v Klecanech Dolních kasárnách. Program začne ve 14 hodin blokem pro rodiny i s babičkami a dědečky v zahradě Domu s pečovatelskou službou, kde bude připraven seminář s harmonikářem Josefem Jelínkem. Následovat bude ochutnávka pokrmů připravených ze zeleniny vypěstované v zahradě u Domu s pečovatelskou službou.

Šlapací auta i trampolína

To pravé řádění pro děti začne v 17 hodin, kdy se rozjede Latin Dance s lektorkou Pavlínou. Děti si budou moci zajezdit na šlapacích autech, zaskákat na trampolíně, aby pak dostatečně utahaní, usedly k táboráku a opekli si špekáček.

Od 17 hodin do půl sedmé je možné zúčastnit se v sále příměstských táborů hudebního semináře Iva Vrby s názvem Cesta kolem světa.

V případě vytrvalého deště se akce nekoná. Více informací o celé akci se dozvíte na www.klubklicek.cz.

O Pravém Hradci
Klub rodičů a dětí z Klecan a okolí, který nabízí bohatý program pro děti už od miminek. Kromě pravidelných akcí, kroužků, seminářů, školičky, nově provozuje i domácí školu.

 

Klíčová slova: