Seznamka je každá jiná. Některá taková, jiná maková. I eDarling je velkou neznámou

Najdeme...Nenajdeme... Jedině zkusit a uvidíme.
 

Vybereme si seznamku, máme svůj mail a chceme se juknout, kdo tam na nás udělá baf, kdo nás zaujme, anebo taky kdo nás odradí. Což znamená jen jediné, seznamku vyzkoušet a přihlásit se. Například…

Z deseti seznamek, které zde protřeseme, je první na řadě mezinárodní seznamka, která má sídlo v Berlíně, a působí v mnoha zemích, i v ČR.

Nese hrdý název eDarling

 

Otevřeme si jejich stránky a už na nás kouká desítky fotek sympatických žen, mužů, ale profesionalita fotek, upravenost profilu je z toho tak cítit, že vše dává pocit reklamních fotek stažených z netu, a ne potencionálních hledačů seznámení.

 

Logování           

Zadáte svoji e mailovou adresu a něco pro informaci uveřejníte. Ihned jste ovšem informování o tom že vše je placená služba. Takže si můžete vybrat dle toho, jak jste finančně silní. Asi to je potřeba, neboť například roční registrace (pouze registrace) se může vyšplhat až na částku přesahující 10 000 Kč.

 

Jste informováni, abyste něco o sobě uvedli formou formuláře. Úžasná věc. Sedíte u počítače, přes půlhodinu vyplňujete přednastavené otázky, a že je jich. Přes 200. Odpovídáte téměř na vše. Jak se sami vidíte, jak jste takoví i makoví, a jen mně docela chyběla otázka, do kdy jsem se počůrával, a číslo platební karty i s pinem.

Nejde nic přeskočit, systém vás zkrátka nepustí dál.

Po vyplnění vám systém vybere podle toho vhodný protějšek. Nevybíráte si vy dle fotografie, místa, ale podle tabulek vypracovaných moudrými odborníky.

 

 

Při osobním pokusu a vymyšleném mailu jsem vše vyplnil a odeslal. Nastal automatický výběr potencionálních dam. Nahoře běhala jména žen snad z celého ročního kalendáře, a po 3 minutách jsem měl na výběr 5 žen. Samá středoškolačka nebo vysokoškolačka, od manažerky po kancelářskou sílu, bez profilové fotky, a v základu co je baví, a jaké mají koníčky ve volném času.

 

Bylo tam vyjmenováno u každé snad vše, co může ženská snést. Cyklistika, fitko, volejbal, basketbal, golf, tanec, v koníčcích uvedeno cestování, kultura, divadla, četba… Takže jsem se divil, kde ty dámy ještě v tom náročném životě měly půlhodinku vyplnit ten tabulkový test o tom, jaká která je.

Pokud vás ta tajemná bez foto zaujme… zaplatíte minimálně registraci na měsíc v řádu několika set korun, no a pak si vyberete, nebo to hodíte za hlavu, a už tam víc nevlezete. Volba je na každém, jak se s tím vším popere.

 

Dnes je na eDarlingu registrováno cca 6% českých klientů, ostatní jsou cizinci. A jak portál hlásají, uživatelé a uživatelky jsou především se středním a vyšším vzděláním ve věku od 30 do 55 let.

 

Celkový osobní závěr… ztracená půlhodina datlováním do klávesnice. Pokud se nechcete vdát nebo přiženit do zahraničí, na normální seznamování lidí z České republiky to asi není. Je to jen můj názor chlapa. Třeba s tím někdo má i jinou zkušenost.

Další v řadě je seznamovací agentura BE2.