Druhá seznamka v pořadí našeho testu je... BE2

Najdu nenajdu, nebo samotou pojdu.. ach jóó
 

BE2 je lucemburská seznamovací agentura, která rovněž působí na českém trhu. Ve vyhledavači na portálu Seznam má u své adresy dodatek "seznamka na vysoké úrovni". No tak teda holka, ukaž se.

Agentura BE2 (neplést s seznamka-be2.cz/) je další zahraniční agentura působící na našem domácím trhu v oblasti seznamování. Po otevření stránek máme možnost využít zdarma registraci, a některé jedince to může vést k tomu, že i další služby jsou zadarmo. No to rozhodně ne.

 

Po registraci, kterou jsme uskutečnili na zkoušku, se nám otevřel náš profil. Bylo to moc milé, zvláště po tom, kdy jsme zjistili, že místo naší profilové fotky, kterou jsme ani nezadali, se na nás koukala usměvavá blondýna tak ve věku 25 let. Moc ji to slušelo, celý Petr, jak se náš dobrovolný seznamovací objekt jmenoval.

 

Petr vyplnil poctivě kolonky kdo je, odkud je, co ho zajímá, jak vypadá a další osobní detaily, a už zbývalo se zaregistrovat. Kliknutím na Enter proběhla registrace. Zadarmo.

 

Radovali jsme se do té doby, než nám systém nabídl vhodné protějšky. Bohužel, samý chlapy. Ona ta blondýna Petr asi hodně přitahovala.

 

Nakonec jsme se přece jen pracně dostali na profily dívek a žen. Je jich doopravdy dost na výběr, ale jaksi obličeje byly rozmazány.

 

Ovšem do té doby, než se klikne na tlačítko „seznámit se“, či „odepsat a konverzovat“. Ihned vyskočí cenová nabídka. Jeden měsíc registrace stojí 149 Kč. Za tuto cenu můžete vyplnit dotazník, jaký jste, udělat si test a dát si své foto. Nic víc. Máte ovšem hotovu pouze registraci.  Pokud ale zaplatíte za tři měsíce 3x 749 korun, což je 2 247 Kč, můžete vidět obličeje hledajících protějšků, psát si s nimi, a doufat že se reálně uvidíte.

 

Do poslední chvíle se vlastně podle fota neví, kdo jste, zda žena či muž. Pokud ho nevyměníte. Bez fota vás systém nepustí dál. Musíte mít dostatek peněz a být ostražitý, neb těmi malými písmeny je nenápadně napsán dodatek, že si systém po skončení zaplacené registrace sám drze strhne z vašeho konta částku na další dobu registrace. Máte 14 dní před ukončením registraci vypovědět. Pokud máte registraci na rok, nenajdete, nebo najdete to své štěstí a už se na tuto seznamku nevrátíte a nezrušíte registraci, po roce lup… a jste o 9000 korun chudší. A to se vyplatí.

 

Na závěr jsem měl osobní setkání s dvěma adeptkami, které přišly díky tomu systému, z kterého se neodhlásily, o dost velkou částku peněz, kterou pak po nich nemilosrdně vymáhala najatá agentura. Takže fakt opatrně.

 

Jako perličku na závěr lze uvést fakt, že pokud si zadáte ve vyhledavači heslo BE2, jako první uvidíte odkaz na firemní stránky be2.cz a další odkazy hlásí třeba … BE2 podvod, BE2 podvodníci atd. Proto na jejich stránkách nemáte uvedeno z cela nic, co by se týjkalo jakéhokoliv kontaktu, adresy, jména, e mailu, nic. Asi mají důvod proč...Nevěříte? Zkuste to osobně.

Takže zítra to bude velké halo, probereme seznamku BADOO

 

 

Jakou osobní zkušenost máte se seznamkou BE2?

Ano, využil/a jsem ji k plné spokojenosti
0% (0 hlasů)
Ano, ale nic mi do života nepřinesla
55% (12 hlasů)
Ne, slyšel/a jsem negativní zkušenosti jiných
32% (7 hlasů)
Ne, nic mi tato seznamka neříká
14% (3 hlasy)
Celkem hlasů: 22