Třetí adept v poznávání seznamek má jméno BADOO

I na seznamce lze najít... možná právě na Badoo...
 

Další v řadě seznamek na internetu je seznamka Badoo. Když jsme otevřeli webové stránky Badoo, zaznělo sborem „Ty vado…“. Ona ta seznamka je dokonce spojena s chatem. Tak tohle vypadá velice zajímavě.

První, co nás zaujme, je počet uživatelů na úvodní stránce seznamky Badoo. S více jak 268 miliony je největší na světě, sídlo firmy je v Londýně, a díky tomu počtu uživatelů jsem začal podezřívat i mého psa, zda tam nemá profil. Seznamku však nejde brát příliš vážně, protože většinu uživatelů získala díky masivnímu spamování. Při registraci přes Facebook totiž automaticky rozešle pozvánku všem přátelům. Další zádrhel seznamky je neschopnost smazat účet. Pokud nás to neodradí… Jdeme na to.

 

Zalogujeme se zdarma, dáme svoje foto a vyplníme něco o sobě. Ukáže se vám fotka náhodného protějšku, ale výběr protějšků se vám nabídne s rozmazanými obličeji. Za poplatek 140 Kč dostanete takzvanou supermoc na 6 měsíců. Protějšky se vám ukážou v plné parádě, a už je jen na vás jak to vše dopadne.

 

V náhledu si můžete zadat volbu hledání, odkud má být protějšek, věk, a volbu, za jakým záměrem jste na Badoo přišli. Zda si jen poklábosit, nebo najít prima lidi do života, nebo dokonce parťáka pro společný život. A jsme u dalšího bonbónku.

 

Sociální síť a chat

 

Velká výhoda a dobré provedení chatu na Badoo je to, že vidíte, s kým si vlastně píšete. I když to známe všichni…Foto je jen zas foto. Kdo doopravdy sedí na druhé straně poznáme jedině při osobním setkání. Pokud ale nedopadnete jako jedna známá, která ve věku 24 let písmenky laškovala se sympatickým mužem, domluvili si rande, každý měl svůj nick, vypilovali to až do intimnějšího psaní, a na místě setkání hádejte, kdo se setkal. Ano, otec a dcera. Jak fota, tak jména byla vymyšlena. Prý osobně se poznají více. Inu, poznali se...

 

Takže vidíte, s kým si píšete, vidíte, zda je on-line nebo off-line, systém vás upozorní, že máte vzkaz, můžete vše sloučit s FB, a databáze českých uživatelů je doopravdy velká. Bez financí máte možnost chatovat, ale jen s omezeným počtem uživatelů.

 

Jediná podmínka pro chatování i seznamování je, uložit na web svoji fotografii. Bez pokrývky hlavy a slunečních brýlí. Bez fota se nepohnete dál. Takže se hezky uculit, cvak, a vše bude fungovat.

 

Docela jsme byli mile překvapeni, a držíme seznamce a sociálního portálu Badoo palce, a přejeme všem uživatelům tohoto portálu příjemné chvíle při chatování a pro ty kteří hledají vztah do života, držíme palce.

 

Badoo je z převážné části využívána uživateli od 18 let do 30 let, takže je známá víc jako chatový portál než seznamka. Pro nová přátelství a flirt je tento portál Badoo ideální. Jen znova varovaní…

SPAM a nemožnost smazat svůj účet. Chce to zkrátka mít štěstí. A pokud by jste chtěli nějak reagovat a něco jim naspat, nemáte šanci. Absolutně žádná informace o jakémkoliv kontaktu.

 

No vida… řeč o štěstí, a je tu seznamka Štěstí.cz