Najít parťáka na volné chvíle je pech. Ale máme radu

Když jsou dva, jde vše lépe
 

Máme čas, volno, a chceme se zabavit. Způsobů je hodně. Diskotéky, kluby, tanec, kina, kulturní akce, i sportovní akce. Když máme vedle sebe kamaráda, s kterým tyto akce společně prožijeme, popovídáme si o nich a budeme se těšit na další, je to super. Pokud ho nemáme, takového hledáme. Zde je tip kde ho najít.

Pokud nemáme známé, přátele, kteří si udělají čas, je to pech. Většinou když se o tom zmíníme, každý přislíbí souhlas, ale jak to většinou bývá, a hodně lidí nám to potvrdí, jak se přibližuje hodina akce, postupně zájemci odpadají, a nakonec v tom stejně zůstáváme sami. Pokud ale…

Pokud ale nevyužijeme jeden šikovný webový portál. Zaregistrujeme se se, a můžeme vyhledat v databázi protějšek, který touto cestou také hledá doprovod. Můžeme najít přítele na procházky, tanečního partnera nebo kamaráda pro sportovní akce.

Věková kategorie není ničím omezena, a tak zde najdou parťáka jak mladí lidé, tak lidé středního zlatého věku, ale i starší lidé, i důchodového věku. Takže šance nechodit nikam sám, popovídat si jen tak, a nebo i společně si někam zajít ,je pro všechny stejná.

Není to seznamka, ale nikdy nevíte, kdy a kde toho pravého partnera pro život najdete. Třeba touto formou aniž byste původně chtěli, se časem můžeme seznámit s tím svým osudovým partnerem.

Takže co nám zbývá?

Navštívit  webový portál, kde najdeme kamaráda pro sport, zábavu, kulturu, a volné chvíle. Po zaregistrování a vyplnění kdo jste, kolik vám je let, a odkud jste, označíte, na které akce hledáte spřízněnou duši, a vše odešlete. Máte okamžitě výpis podobně smýšlejících lidí na stejné akce, na které i oni hledají doprovod či kamarády stejného ražení.  Někteří mají u inzerce svoji fotografii, ale není podmínkou ji zadávat.

Račte vstoupit.

 

Můžete odpovědět, nebo jen projevit zájem, a pak už čekat na odpověď, a hurá na společné akce plnou silou. Ať to stojí za to. To vám přeje portál www.ČtiDoma.cz