Netradiční vánoční dárek? Ano. A to doslova erotický

Miláčku, zahrajem si?
 

Vše se dá dnes koupit, sehnat, a to platí i v obchodní sféře erotického zboží.  Pro větší informovanost, jak se takové zboží prodává, jaký je tip na vánoční dárek, a jaká přání mají zákazníci v kamenných prodejnách, je zapotřebí jen jedno. Optat se těch nejpovolanějších. Prodávajících za pultem.

Výsledkem výběru byla nakonec velká prodejna, jejíž název je všeobecně znám, a pobočky najdeme nejen ve velkých obchodních centrech po celé ČR, tak i v menších městech, jako je například Beroun, Kolín, nebo například Kladno. Má přes 100 prodejen v ČR, funguje od roku 1992, takže bylo se na co ptát i sympatické prodávající ženy.

 

Jak dlouho pracujete v tomto sortimentu a co vás k tomu vedlo?

Nová práce, zvědavost, ale i výzva poznat nepoznané věci v oblasti erotického zboží. Školení od firmy v oblasti prodeje bylo velice zajímavé, došlo ke zbavení se zbytečných předsudků, a poznání, že tyto pomůcky jsou prospěšné nejen v oblasti intimity, ale jsou i zdraví prospěšné.

 

Jaký je zájem kupujících?

Velký. Chodí sem lidé nejen ze zvědavosti, ale i stálí zákazníci. Kupují nestandartní dárky pro jiné, žertovné výrobky s nádechem erotiky, či DVD. Porovnávají ceny na kamenném obchodě s cenami firem, které toto zboží zasílají formou zásilkového prodeje.

 

Jaká je průměrná cenová hladina výrobků?

Vibrátory se dají koupit v průměru kolem 2000 Kč, pro ženy jsou nejčastěji žádány Venušiny kuličky Trampolin s cenovou hladinou kolem 1 500 Kč. Nejdražší výrobek je dámský vibrátor za 10 000 Kč, ale jako dárek je k němu přidán druhý zdarma.

 

Věková hranice kupujících?

18-20 let, ale ty kupují maličkosti, dárkové sady, DVD a dost často se jen přijdou podívat co je nového na pultech za zboží. Hlavní věková hranice je kolem 30-45 let. Ale měli jsme tu kupující, kteří měli i kolem 60 let a více.

 

Je možno koupené zboží vrátit, či vyměnit

Ne rozhodně ne, jak z etického, ale hlavně z hygienického důvodu. Máme tu sice kabinky, ale jsou určeny ke zkoušce spodního prádla na oblečeného zákazníka. Na holé tělo nikdy. Ostatní zboží po nákupu už je trvalým majetkem kupujícího. Proto dost často lidé pouze přicházejí, rozhlídnou se, informují se o výrobcích a odejdou. Je jen na nich jak se rozhodnou.

 

Jak se chovají lidé při vstupu do obchodu?

Velice slušně. Pozdraví a šeptem se informují nebo komunikují mezi sebou. Podívají se po prodejně, projdou si ji, optají se v případě zájmu co a jak, vyberou si, slušně poděkují a odejdou. Je to citlivá oblast prodeje, a proto na prodejnách najdete pouze ženy jako prodávající.

 

Důvod?

Je to o komunikaci. Muži se nestydí, jsou se ženami komunikativnější, lépe si s nimi povídají o tom, co je zajímá. Přece jen, žena se více bez ostychu a v klidu optá ženy, než kdyby se optala muže. Hraje v tom i dost psychika a intimita.

 

Jaké hlavni druhy zboží jsou žádány?

Pro ženy je to vibrátor Womanizer, hit letošního roku. Cena kolem 6 000. Já jsem si ho též zakoupila, a je to můj nový nejlepší přítel. Nevěřila jsem, co všechno tento malý společník dokáže za pár minut.

 

Máte zážitek při prodeji tohoto zboží, na který jen tak nezapomenete?

Ano. Přišel zákazník, příjemně si povídal a bylo vidět, že má o sortimentu zboží přehled. Zakoupil si vše, co požadoval, a pořád se neměl k odchodu. Ostýchal se, a nakonec po delší době se mě optal potichu, zda bych mu za jistý obnos na chvilinku neukázala poprsí. Takže byl během minutky venku. Toto rozhodně ne.

 

Takže si spletl obchod s veřejným domem?

Ano. To se občas stává. Lidé přijdou, projdou se po krámu, a optají se, kde jsou dívky a jaké jsou ceny za jejich erotické služby. Dost často si lidé pletou normální byty nad prodejnami s místnostmi hodinového hotelu, patřící prodejně. Hlavně cizinci.

 

Problém, s kterým se setkává personál denně na prodejních plochách… Krádeže.

Ano, občas se s tím setkáváme, hlavně v menších městech. Jsou to většinou lidé, kteří pak odcizené zboží prodávají na burzách, či nezletilým před školou, jako to bylo nedávno v Berouně. Zde se zatím nic takového, ani něco podobného nestalo.

 

Nastal vánoční čas. Máte tip na netradiční dárek z vašeho prodejního sortimentu?

Dáte si?

Ano a to několik.Máme tu erotické bonbony v několika provedení, a dokonce dvě úspěšné společenské hry pro dlouhé večery pro páry. Pokud budete dodržovat herní řád, jistě se nudit nebudete. Jednu jsem koupila jako dárek pro moji kamarádku, a prý velice zajímavá a inspirativní hra, kde se hráči nenudí. Poslední tip pod stromeček je dámské jedlé spodní prádlo, a gelové bonbony s erotickým tvarem.

 

 

Byla tu možnost ochutnávky, což bylo záhy využito, a výsledek? Jemná chuť vaflí s náplní vanilky.

Upozornění... Nezapomeňte, že partnerka se nejí. Jen to prádélko.

 

Po milém rozhovoru jsme se prošli společně ještě jednou prodejnou. Při rozloučení jsem nevydržel, a gelové erotické bonbony na cestu domů zakoupil. Jak pro sebe, tak pár balení pro známe, jako zpestření tradičních dárků pod stromečkem. Snad mě nezabijí. Cestou domu jsem nevydržel, a jedno balení otevřel. Byly moc dobré.

Jen ten tvar byl jiný, než ty klasičtí medvídci, které známe od dětství.