S humorem jde všechno líp. I v seznamování

Chceš mě?
 

Humor léčí, humor posiluje, ale dostane nás i ze situací, kdy to lidově mozek už nebere, co dokáží lidé kolem sebe. V seznamování je ho potřeba na tuny.

Jak už zde bylo několikráte psáno, samota je dobrá věc, ticho léčí, jsme každý jen pro sebe a jak si to uděláme, takové to máme. Ovšem jsou chvíle, kdybychom to změnili, ale není s kým. Nejde jen o to mít se ke komu přitulit, ale i o to někam si vyjít, projít město, ves, okolí, zkrátka na normální setkávání v úrovni, jakou si oba nastavíme. (Ono se to vždy po čase nějak změní, jen předem nevíme jakým směrem).

Článek - Každý je nějak svým způsobem sám

Jedna moje kamarádka s tím bojovala delší dobu. Měla náročnou práci, kde si nemohla s nikým nic začít, jelikož práce a kolektiv je jedna velká drbárna. Když dorazila domů, byla ráda, že je doma a má klid. V sobotu a v neděli děti, pes, barák, klasické druhé zaměstnání, jako je nákup, úklid a zase v novém týdnu na novo. Takže kde ten protějšek vzít? Kde? S pomocí notebooku z tepla postele před usnutím a nabídek seznamek.

Oslovila snad všechny protějšky z okolí, kde bydlela, snad i admina, a z těch desítek zájemců nezbyl téměř nikdo na další seznamování.

Chceš mě?

Buď to byli od manželek nepochopení muži, nebo hoši ve věku jejího syna. Zbytek potencionálních chlapů chtěl seznámení stylem, přijedu, ubytuj, starej se, ale do ničeho mě nekecej.

Každý z nich bylúspěšný, spolehlivě zajištěný, (to se policie asi nadřela v tom množství je zajistit), sportovní postava, atd. Ale přece jí to nedalo, odepisovala, a dokonce mně přeposílala inzeráty, které doopravdy byly, jak se říká, hustý. Například tento.

 

Zdarma nabízím ženě, na věku a postavě nezáleží BYDLENI ZDARMA! V plně vybaveném 3+1 v Praze 4 Kamýk. Jsme mladá 35letá rodina s 4letým synem. Manžel hledá víc než milou, ochotnou, nezadanou kamarádku! Pro sebe! A chůvu pro syna. Navíc nabízíme i velmi lukrativní práci pres noc. Noční odvoz vozu. Něco jako drink Taxi. Velmi vysoké výdělky dle ochoty a šikovnosti! 30 až 50000 měsíčně Výhodou řidičský průkaz, možno i bez řidičáku. Znalost automatické převodovky a řízení drahých aut výhodou. Nastěhovaní a práce možná ihned! Platí do vymazání! Nejde o vtip. +420 776 ... ...

Slušně odepisovala, že tyto cesty jsou pro ni neslučitelné s realitou, natož se dozvěděla o sobě věci, kdo je, až se červenal monitor. Mrcha, zoufalec co nedoceňuje kvalitu toho, kdo ji píše a jiné sladkosti na mrtvici.Tak se jednoho dne doslova naštvala, a těm netovým spermoníkům ženatým, neženatým, podnikajícím, a doma nepochopeným, během tří dní odpověděla tímto stylem.

Chceš fotku? Mám lepší řešení. Chceš to? Já také. Sejdeme se v jedné restauraci, posedíme, dáme si něco k jídlu, a pokud jiskra přeskočí... Sex třeba ihned za rohem či v autě.

Navrhla den a hodinu setkání, jakož i název restaurace. Popsala co bude mít na sobě, a s velkými písmeny jak se těší, postupně odesílala všem, kteří jí posílali svá fota, jak vypadají, když se koupou a dělají si ty selfíčka před zrcadlem, nahatý až se líčka červenají. Zájem obrovský a domluveno. Jak hodina setkání, tak i v jaké restauraci a kde se setkají.

Jelikož tam nechtěla jít sama, požádala mě o doprovod, tak jako bychom k sobě patřili. Byl jsem na to osobně zvědav, jak se s toho vyvlékne, a souhlasil jsem. Uběhl jeden den, druhý, a přišel den X.

Netušil jsem, jaký to bude kolotoč. Tam snad měla být u toho televize, jak bylo veselo a prima. Jen s dodatkem, jak pro koho. No jen náznak… pro nás hooodně veselo.

Neboť… (pokračování nevšedního setkání)