Šest triků, jak se zalíbit českému muži

Jak se vlichotit mužům v Česku?
 

Je těžké zalíbit se českému muži. Není proto od věci mít v záloze pár triků. Čeští muži jsou specifickou skupinou, na kterou musíme použít jejich vlastní zbraně... Ženy, vezměte si tyhle rady k srdci.

1) Rozeznávejte auta podle značek, ne barev

Pokud je to možné, naučte se zpaměti značky všech aut. Měly byste také vědět, jak vypadají a jak je od sebe odlišit. Nemusíte znát technickou specifikaci, stačí, když budete nadšeně vykládat, jak se vám líbí jeho autíčko a že je mnohem lepší, než libovolná jiná značka. Pokud auto nemá, tvařte se, že raději jezdíte MHD. Ovšem projede-li kolem vás auto, které poznáte, nezapomeňte se zmínit. Muži mají rádi, když se ženy nějakým způsobem zajímají o auta. Když už nic víc, hrajte s ním 3D Rally.

2) Odbornice přes počítače

Další mužskou chloubou bývají počítače. Ty jsou naštěstí rozšířené mezi valnou většinou mladých žen a studentek. Ale pozor, že umíte zapnout Facebook a používat Google, v dnešní době nic neznamená. Je dobré vědět, kde najdete Ovládací panely a jak defragmentovat disk. Ty pokročilejší se mohou podívat, v čem je možné programovat a zeptat se, v čem programuje právě on. Případně si můžete postěžovat, že nechápete, proč má ta Java pořád nějaké aktualizace. Ajťáci jsou v životě neschopní, takže sem tam udělejte úplně blbou.

3) Pivní gurmánka

Můžete být abstinentky, ale nikdy to před mužem neříkejte. Průměrný český muž si vás podvědomě vecpe do kategorie frigidní panna. Kdo v Česku nepije, připadá všem odtažitý a divný. Pokud to není bezprostředně nutné, o svojí averzi k alkoholu mu vůbec neříkejte. Ihned by se mu rozsvtíila kontrolka ohlašující možné zákazy chození do hospody. A vy nechcete, aby si myslel, že mu něco nakazujete. Klidně trochu zalžete, že si sem tam pivko dáte, i kdyby to nebyla pravda. Pro muže je pivo obvykle požitek, takže bude mít pocit, že jste na stejné vlně… Ale pozor, alkoholičky válející se po zemi atraktivní také nejsou.

Odpor k pivu českého muže nepotěší

4) Sportovní nadšenec

Je úplně jedno, jestli sportujete jednou za dva týdny a ještě se musíte nutit. Zkuste mu neustále tvrdit, že sport milujete a jste do něj nadšenec. Pokud navíc sportuje on, pravděpodobně budete muset stejně začít, abyste se viděli víc. Říkejte, že si všechny sportovní aktivity krásně užíváte. Hlavně si nechte pro sebe, že se musíte ke sportu dokopávat a jediná motivace je to, aby zmizely špeky. Žádné řeči o tom, že jste tlusté. Buď můžete zhubnout, tedy neříkáte nic, anebo jste hubené, tedy si nestěžujete a jste sebevědomé. Jediné, čeho byste tím docílily je to, že vám vaše domněnky potvrdí. Chlapi v tomhle bohužel moc empatičtí nejsou.

5) Sexuální bohyně

Každá žena by chtěla být krásná, ale už málo z nás se zamyslí nad tím, co nabízíme. V sexuální oblasti to platí nadvakrát. Stejně jako ženy mají také muži rádi orální sex, nicméně ne každé z nás se do něj už chce. Úplně sympatizuji s každou ženou, kterou nebaví hrbit se pod stolem a provádět sérii těch náročných pohybů a dávení se. Je však potřeba připomenout, že právě sexuální oblast je v životě mnoha mužů klíčová. Řada z nich tvrdí, že jim vůbec nevadí, když ,,to” partnerka nedělá a jsou velmi tolerantní, ale když dojde na lámání chleba, raději si tuhle potřebu uspokojí jinde, jinak. Smutný příběh. Jinak je dobré mu po sexu říkat, jak to bylo perfektní a jaký je borec. Tuhle lež chce slyšet každý. A samozřejmě v něm musíte zanechat pocit, že on je ten jediný, kdo se vás může dotýkat a mít s vámi sex. Pokud se tahle iluze naruší, jste v zadních končinách...

6) Sebevědomá kráska

Není nutné mít míry 90-60-90. Jde o to, být se sebou spokojené tak, jak jste. Když je ženská spokojená sama se sebou, chlapi to vycítí. A proto buďte šťastné za to, jaké jste a jak vypadáte. Dbejte na svůj vzhled, nebojte se dekorativní kosmetiky a zvyšujte si sebevědomí. Nejde o to být krásné pro muže, ale hlavně samy pro sebe. Každý muž má rád, pokud mu dáte najevo, že se upravujete právě pro něj. Určitě znáte ve svém okolí barbíny, které jsou vždy perfektně upravené, nalíčené a mají umělá prsa. Nemusíte se jim podobat, ale myslete na to, že troška vylepšení není na škodu a někteří muži to mají rádi, ale vlastně netuší proč. Honba za dokonalostí je slepá, ale to neznamená, že o sebe nebudete vůbec dbát a ucházet se o vysportovaného modela.

Tip pro vás:

Tohle je jen pár univerzálních rad, jak se vlichotit českému muži. Prosím, neberte je jako univerzální recept, ale spíše pomyslný návod, jak na ty naše české muže. Rady užívejte s nadsázkou, humorem, ale také s rozumem. Záleží na důležitějších věcech ve vztahu. Tyto rady od žen ženám střežte jako tajemství, které funguje na počátku všech vztahů s muži. Doufám, že si z nich odnesete jen to nejlepší.