Cestovatelé v čase: O výletech do budoucnosti mají přesvědčivé důkazy

Jedním z cestovatelů časem, který měl pro svůj výlet do budoucnosti přesvědčivé důkazy, je uznávaný pilot
  |   zajímavost

Celá řada lidí tvrdí, že umí cestovat časem. Důkazy o cestách do minulosti a do budoucnosti má sice jenom hrstka z nich, ale o to více přesvědčivé jsou. Patří mezi ně mimo jiné i pilot a dvě akademické pracovnice.

Cestování v čase fascinuje lidstvo již po staletí. Tato dovednost se ale bohužel velmi těžko dokazuje, přesto se v poměrně nedávné historii objevilo hned několik lidí, kteří o svých cestách skrz časoprostor přesvědčili tisíce lidí.

Výlet do doby Marie Antoinetty

Mezi údajné cestovatelky v čase, které se svou cestu do minulosti snažily dokázat, patří mimo jiné i Eleanor Jourdain a Anne Moberley, které byly akademickými pracovnicemi na Oxfordské univerzitě.

Obě dvě tvrdí, že se při jejich dovolené v Paříži v roce 1901 přenesly pomocí tzv. "časového skluzu" o celé století zpět do minulosti.

Tehdy údajně zrovna obdivovaly slavné Versailles a přenesly se přímo do doby, kdy tento palác a jeho přilehlé zahrady obývala nechvalně známá francouzská královna Marie Antoinetta. Tvrdily, že ji přistihly, jak si v zahradě kreslí.

Přesvědčivým detailem jejich příběhu byla také skutečnost, že v okolí Versailles zahlédly hned několik budov, které byly před desítkami let srovnány se zemí.

Obama a výcvik na Marsu

V roce 2011 údajní cestovatelé časem William Stillings a Andrew D. Basiago tvrdili, že bývalý americký prezident Barack Obama navštívil planetu Mars a dokonce na ní absolvoval speciální výcvik.

Účastníci výcviku, jehož součástí měla být i bývalá hlava USA, se údajně nazývali "chrononauti". Barack Obama si měl tehdy podle samozvaných cestovatelů časem tehdy údajně říkat Barry Soetoro.

Bílý dům tvrzení vyvrací.

Pilot, který dokonale popsal vzdálenou budoucnost

"Časový skluz" údajně zažil i jeden z pilotů RAF Sir Robert Victor Goddard. Údajně totiž, zatímco kdysi prolétal nad jednou ze zchátralých leteckých základen ve Skotsku, zahlédl na malý okamžik vzdálenou budoucnost.

V momentě, kdy nad touto léta opuštěnou leteckou základnou prolétal, viděl, jak se kolem ní prochází hned několik mechaniků v modrém pracovním oblečení vedle několika žlutých letadel.

Později se ukázalo, že jeho popis toho, co při přeletu nad zchátralou leteckou základnou viděl, dokonale korespondovalo s tím, co se na daném místě dělo za několik letRoyal Air Force totiž změnila barvu svých kombinéz na modrou a barvu letadel na žlutou.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena varovala, na co si dát pozor na procházce. Život jí zachránil její pes.