Dívka spadla do závislosti na drogách. Ukázala, jak se změnila k nepoznání

Dívka nakonec dokázala svou závislost překonat s pomocí profesionálů
  |   zajímavost

Mladá influencerka se stala závislou na heroinu. Celá situace se zhoršovala přímo před očima jejích fanoušků. Nakonec se svěřila s tím, jak ji závislost změnila. Dokonce v jednom z příspěvků i porovnala, jak vypadala předtím a jak vypadá teď. Fanoušky pořádně vyděsila.

Taylor Nicole Dean se na sociálních sítích proslavila chovem exotických zvířat. Natáčela videa, kde ukazovala, jaká zvířata chová a jak přesně se o ně starat. Díky jejím zvláštním domácím mazlíčkům, mezi které patřily i podivné druhy žab a obrovské můry, ji začaly sledovat miliony lidí.

Předtím, než se mohla plně věnovat tvoření videí, pracovala jako asistentka prodeje ve zverimexu. Její nová kariéra, která zahrnovala jen péči o zvířata a její dokumentaci, byla jejím splněným snem. Fanoušci dívky si byli jistí tím, že musí být jedním z nejšťastnějších lidí vůbec. To ale bylo od pravdy hodně daleko.

Taylor se totiž nakonec přiznala s tím, že je závislá na drogách, konkrétně na heroinu. Své fanoušky tím šokovala, dostalo se jí ale obrovské podpory. Bohužel ne všechno šlo podle plánu a dívce se nedařilo se závislosti zbavit. Její stav se s postupem času více a více zhoršoval přímo před zraky bezmocných fanoušků.

Dívce pomáhalo o své závislosti mluvit. „Vždycky jsem si myslela, že závislost je volba, dokud jsem se do ní sama nedostala. Když jste závislí na drogách, tak se toho prostě nemůžete jen tak zbavit, nejde to. To jsem dřív nechápala,“ svěřila se Taylor na sociálních sítích.

Nakonec se svěřila i s tím, jak ji závislost změnila. Sdílela na sociální síti svou kdysi krásnou tvář posetou krvavými boláky. Fanoušky nepěknými důsledky závislosti pořádně vyděsila.

Nakonec se ale přihlásila do odvykací kliniky, kde jí pomohli její závislost překonat. Nyní už je několik měsíců bez heroinu a její fanoušci jsou jí oporou.

 

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Opilá žena si z večírku přinesla bizarní suvenýr. Nebýt videa, asi by jí nikdo nevěřil.

Klíčová slova: