Dvojnice princezny Diany: Dívka šokuje svou podobou se zesnulou princeznou

Diana proslula mimo jiné i svou „róbou odplaty“
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevila dvojnice princezny Diany. Dívka si díky svému vzhledu získala statisíce fanoušků, někteří věří, že jde o reinkarnaci. Nedávno se ukázala v jednom z Diany ikonických outfitů a video se stalo hitem.

Rose Nora Anna byla dokonce některými fanoušky označena za znovuzrození milované princezny. Dívka se proslavila videem, ve kterém napodobila slavný Dianin outfit. Šlo o černé koktejlové šaty s honosnými doplňky.

Video začíná rozhovorem princezny Diany s Martinem Bashirem. V rozhovoru princezna kdysi řekla: „V tom manželství jsme byli tři, bylo to tedy trochu stísněné.“ Na to Anna, která se princezně podobá jako vejce vejci, uronila několik slz, ale nakonec své fanoušky pořádně překvapila. Z její uplakané tváře se totiž záběr najednou změnil na její postavu v krásné róbě, která se proslavila jako "šaty odplaty".

Princezna Diana si na sebe tyto černé šaty vzala 20. listopadu 1994 na večírek Vanity Fair, který se konal hned poté, co její manžel princ Charles přiznal, že byl Dianě nevěrný.

Tehdy se okamžitě stala středem zájmu všech novinářů, kteří byli v Srpentine Gallery přítomní, a nádherné černé šaty se tak staly symbolem její pasivní odplaty a síly.

Róbu princezna doplnila obojkovým perlovým náhrdelníkem s obrovským safítem. Svému vzhledu tak dodala na velkoleposti a všem tak bylo okamžitě jasné, že se přes nevěru prince Charlese dokázala přenést, a to s neuvěřitelnou dávkou elegance.

Podobného efektu dosáhla i její dvojnice Rose Nora, která se snažila její vzhled napodobit. Prostor pod příspěvkem se okamžitě začal plnit lichotkami věnovanými Rose, ale i Dianě.

„Ty šaty odplaty na tobě vypadají fakt dobře,“ napsal jeden z fanoušků.

„Já tyhle šaty miluju! Ukazují, že byla Diana silná žena,“ objevilo se pod videem.

 

@70srose Happy international women’s day What better day than today to post my last Diana video, the revenge dress scene. Such a power move! #princessdiana ♬ Edge of Seventeen (2016 Remaster) - Stevie Nicks

 

Zdroj: TikTok/@70srose, Marie Claire

KAM DÁL: Žena nemohla uvěřit tomu, na co narazila při renovaci domu.

Klíčová slova: