"Fit babča" dokázala, že nikdy není pozdě na změnu. Pochlubila se s dokonalou postavou

"Fit babča" zvládla svou postavu proměnit k nepoznání za pouhý jeden rok (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Babička, která se stala online senzací, motivovala svoje sledující. Je totiž živoucím důkazem, že nikdy není pozdě na to začít se cvičením. Sdílela svou neuvěřitelnou roční proměnu a své sledující ohromila.

Lorie Kristy Rubio sdílela, jak moc se tělo může změnit, pokud budete poctivě cvičit po dobu 12 měsíců. Celý proces poctivě zdokumentovala a výsledek je neuvěřitelný, po roce byla téměř k nerozeznání. To, že takovou proměnu zvládla za tak krátkou dobu, by jí asi nebýt fotek a videí věřil jen málokdo.

Motivace ke změně údajně vzešla z jejího nedávného rozchodu, po kterém si potřebovala dodat sebevědomí, a to se jí taky podařilo. Stala se tak vzorem mnoha žen, které byly přesvědčeny o tom, že je v jejich věku na změnu již pozdě. Lorie jim totiž dokázala nejen, že to jde, ale také jak rychle je možné dosáhnout dokonalé figury.

Rozchod jí sice dodal potřebnou motivaci ke cvičení, ale nebyl jediným důvodem ke změně. "Fit babča", jak se na svém online profilu nazývá, přiznala, že během posledních let přibrala obrovské množství nadbytečné tělesné hmotnosti, v sázce tak nebylo pouze její sebevědomí, ale i zdravotní stav.

Jak lehce zhubnout po menopauze najdete zde.

Nakonec všem vyrazila dech tím, že se přihlásila do kulturistické show. Nejen, že je v jejím věku možné shodit přebytečná kila a zformovat postavu, dokonce je možné se cvičení věnovat na soutěžní úrovni. Nyní na svém profilu na sociální síti trénuje pózy, ve kterých může dát na odiv své vyrýsované svaly, a neustále tak motivuje nejen své sledující, ale i všechny okolo.

 

@loriekristy Loving  and making myself first!! #bodybuilding #fitnessmodel #fitgoals #realtor #texas #LoveMeMode #bikerchick ♬ original sound - Erin Killeen

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena dala manželovi hodně netradiční dárek. Takhle prý vypadá dokonalost.

Klíčová slova: