Žena dala manželovi hodně netradiční dárek. Takhle prý vypadá dokonalost

Žena svému manželovi sehnala milenku, své sledující šokovala
  |   zajímavost

Většina z nás se při vymýšlení dárku pro manžela rozhoduje mezi pěnou na holení a ponožkami. Jedna žena z Thajska ale svému partnerovi věnovala něco, co by mu žádná jiná manželka ani nestrpěla.

Pattheema (44) se rozhodla, že svému manželovi najde milenku, nebo možná dokonce několik. Ženy se rozhodla sehnat skrze sociální média. Se svým podivným přáním se obrátila na své sledující na sociální síti TikTok a kupodivu uspěla.

Ve videu, které zveřejnila na svém online profilu, stálo: „Já bych chtěla pro svého manžela najít tři milenky.“ Nehledala ale jen tak nějaké ženy, kandidátky, které by se na pozici "bokovky" jejího manžela chtěly přihlásit, nesměly být starší 35 let, ale zároveň jim nemohlo být méně než třicet.

To ale nebylo vše. Pattheema dokonce uvedla, i jaké by případné kandidátky měly mít vzdělání, nikdo bez maturity nebo vysokoškolského titulu se na pozici údajně hlásit nesměl.

Mimo jiné také požadovala test, který potvrzuje, že daná žena nemá HIV ani jiné sexuálně přenosné nemoci.

„Dostanete minimálně 15 000 bahtů (zhruba 10 000 korun) za měsíc, ubytování a jídlo zdarma,“ pokračoval její podivný inzerát.

„Všem zaručuji, že mezi námi nebudou žádné boje. Já svého manžela nechám, aby si vybral, s kým chce být,“ dodala žena, která svým prohlášením už tak šokované sledující ještě více překvapila.

Video se stalo hitem na thajských sociálních sítích a žena se nechala slyšet, že prostřednictvím svého netradičního videoinzerátu opravdu našla to, co hledala. Na pozici milenky manžela Pattheemy se údajně kvalifikovala "krásná 33letá žena".

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena varuje před používáním solária. Dokonalé opálení ji téměř stálo život.

Klíčová slova: