Hasiči museli zachránit dívku z hodně trapné situace. Tohle nevidí každý den

Žena se zasekla ve skládací židli (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladá influencerka se snažila o natočení bizarního videa, její snahy ale skončily přivoláním hasičů. Situace, do které se dostala, rozhodně nebyla něco, co by záchranáři viděli každý den. Nejspíše museli zadržovat smích.

Sydney Jo (27) si na sociálních sítích vydělává specifickým druhem videí. Natáčí totiž situace, ve kterých se někde nebo v něčem zasekne a je téměř nemožné ji vyprostit. Její sledující se tohoto bizarního trendu nemohou nabažit. Na jednom z jejích videí je vidět, že svou práci bere velmi vážně.

Jednoho dne se totiž rozhodla natáčet, jak prolézá skládací židlí, ale video nešlo tak úplně podle plánu. Se zaseknutím se v židli vzhledem k žánru příspěvků, které zveřejňuje, nejspíše počítala. Problém ale nastal v momentě, kdy se ze židle nemohla dostat ven. Snažila se z židle vyprostit několik minut, nakonec ale musela na pomoc zavolat hasiče, kteří nejspíše nevěřili svým očím.

Přivolaní krizoví pracovníci museli k vyproštění dívky použít hydraulické kleště, které se jinak používají mimo jiné i k záchraně lidí, kteří jsou zaklíněni v havarovaném voze. Sydney dokonce zatipkovala, že jde nejpíše o "nejlepší zasekávací video, které kdy natočila".

„O sundání té židle jsem se snažila posledních 30 minut. Bohužel to ale prostě nešlo, nevěděla jsem, co dělat, a začala jsem panikařit,“ prozradila dívka.

„Já fakt nevím, jak se z té židle dostat ven, zkusila jsem všechno,“ pokračovala. Při sledování videa, které Sydney vysílala živě, jí několik fanoušků navrhlo, že by měla zkusit židli rozšroubovat.

Sydney se ale nakonec rozhodla zahodit stud a zavolat na pomoc profesionály. Video s neplánovaným koncem mělo ale neuvěřitelný úspěch. Viděly ho miliony nadšenců.

 

@dabbyy.abbyy2 #stitch with @sydneysomethin i feel like I've seen this somewhere else... #joke #funny #imstuck ♬ original sound - dabbyy abbyy

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Budoucí matka nemohla uvěřit tomu, co si její přítel vzal do porodní místnosti.

Klíčová slova: