Lovci duchů se vydali do opuštěného ústavu. Čekalo je tam děsivé překvapení

Lovci duchů údajně v opuštěném ústavu slyšeli hlas malé holčičky, to ale nebylo vše
  |   zajímavost

Dokonce i zkušené lovce duchů v opuštěné nemocnici něco vyděsilo tak, že vzali nohy na ramena. Místo poté označili za "ďábelské" a nejspíše už je tam nikdo nikdy neuvidí. Svůj děsivý zážitek si nenechali pro sebe.

Zkušený lovec duchů, který se paranormálními aktivitami zabývá již nekolik let, Tony Ferguson a jeho tým se vydali so staré opuštěné instituce, která kdysi sloužila jako nemocnice.

Šlo o tzv. Robertson House, tedy kdysi inovativní nemocnici nacházející se v anglickém Altonu. Ústav byl součástí nemocnice primátora Treloara, která se otevřela roku 1908, už předtím ale sloužil jako ústav pro vojáky navracející se z Búrské války.

Později zde byly léčeny a vyučovány děti do 12 let, které trpěly tuberkulózou. V 70. a 80. letech zde byli léčeni i studenti nakažení HIV a hepatitidou.

Bohatá historie budovy se promítla i v děsivé zkušenosti Emily Cowell, zkušené lovkyně duchů, která byla součástí expedice do opuštěné nemocnice. Prozradila, že na ně v ústavu mluvili děti a vojáci.

„Byla jsem vyděšená. Už se tam nikdy nechci vrátit. Je to ďábelské místo,“ řekla.

Údajně v momentě, kdy skupina v budově požádala duchy, aby k nim přistoupili, uslyšeli dětský křik. Podle týmu šlo údajně o malou dívku, která volala o pomoc.

Mimo jiné v opuštěném ústavu slyšeli také několik mužských hlasů, kterým nebylo rozumět, kroky a rány. Jeden mužský hlas jim dokonce řekl, ať z budovy okamžitě zmizí. Hlas muže urychleně uposlechli a do budovy se s největší pravděpodobností už nikdy nevrátí.

Údajně chtěli jen zjistit, jestli v opuštěné nemocnici přebývají duchové, což si podle zvukového materiálu, který se jim podařilo zaznamenat, potvrdili.

Zdroj: Hampshire Live, Daily Star

KAM DÁL: Žena se svěřila s manželskými problémy. Podepsala si rozsudek smrti.

Klíčová slova: