Žena se svěřila s manželskými problémy. Podepsala si rozsudek smrti

Ženu zavraždil její bývalý manžel, který jejich rozchod neunesl
  |   zajímavost

Mladá fotografka se na svém online profilu na sociální síti svěřila s tím, že prochází těžkým rozchodem. Kromě několika detailů, které její rozvod ztěžovaly, svým sledujícím nepřímo prozradila i to, že svého manželství lituje.

Sania Khan (29) se na svém profilu na sociální síti TikTok svěřila s tím, jak těžké je pro ni procházet rozvodem. Se svým exmanželem Raheelem Ahmadem (36) se rozvedli necelý rok po svatbě. Sania je fotografkou s americkými a pákistánskými kořeny, v jednom ze svých příspěvků se svěřila s tím, jak těžké pro ni je se rozvádět zejména kvůli tomu, že je žena s jihoasijskými kořeny.

„Rozvádět se jako žena s jihoasijskými kořeny je těžké, cítíte se, jako by váš život skončil. Komunita vás odsuzuje, nemáte dostatek emocionální podpory a okolí vás tlačí k tomu, abyste s tím člověkem zůstali. Je tak pro ženy těžké opustit manželství, ve kterých ani neměly být,“ svěřila se.

Sledující ženy se jí snažily v jejím těžkém životním období podpořit a prostor pod příspěvkem se pomalu plnil komentáři plnými podpory.

Bývalý manžel ženy ale jejich rozvod neunesl a cestoval stovky kilometrů jen proto, aby se ženě pomstil. Příspěvky, ve kterých se Sania svěřovala o svých manželských problémech, byly s největší pravděpodobností poslední kapkou.

Policie našla ženu mrtvou v jejím domově v americké Georgii. Její bývalý manžel ji podle policie nemilosrdně střelil přímo do temena hlavy. Vraha policie našla se střelnou ránou v hlavě v ložnici, poté, co zastřelil svou bývalou partnerku, spáchal sebevraždu.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Pár našel ve svém domě tajné dveře. Nemohli uvěřit tomu, co za nimi našli.

Klíčová slova: