Pár našel ve svém domě tajné dveře. Nemohli uvěřit tomu, co za nimi našli

Mladý pár našel pod podlahou něco hodně zvláštního (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladá dvojice poctivě dokumentovala renovační proces jejich staro-nového domu. V jeden moment ale na video, které později sdíleli na sociálních sítích, zachytili šokující objev. Našli totiž tajné dveře v podlaze.

Steph a Paul na jejich profilu na sociální síti pravidelně sdílejí proces renovacce jejich vily ve viktoriánském stylu. Svými videi si získali tisíce sledujících, které jednoho dne pořádně vyděsili. Při renovacích totiž narazili na tajemné dveře.

Paul si totiž jednoho dne všiml, že s několika parketami pod schodištěm není něco v pořádku, a měl pravdu, jednalo se o dveře zabudované v podlaze, o kterých neměli noví majitelé domu ani to nejmenší tušení.

„My jsme strašně zvědaví, myslíme si, že jsme objevili dveře přímo pod naším schodištěm,“ prozradila Steph ve videu, které dvojice sdílela na jejich online profilu.

Hned poté se záběr přiblížil přímo k podlaze a na videu bylo patrné, že část podlahy vypadá, jako by ke zbytku nepatřila. Zdálo se, že někdo část dřevěných prken vyřízl a poté je nahradil jiným kusem dřeva.

„Prostory pod schody byly v těchto domech tradiční. Možná jsme právě narazili na zakopaný poklad nebo je pod těmi dvířky zakopané tělo, kdo ví,“ pokračovala Steph.

Komentáře vyděšených sledujících na sebe nenechaly dlouho čekat. Pod videem se okamžitě objevily rady, které urgovaly dvojici, aby nechala dveře dveřmi a raději je neotvírala. Nevědí, co všechno se po jejich podlahou může skrývat, a mohli by tak přijít i k újmě na zdraví.

Mladý pár se ale nakonec, dokonce i přes četná varování, osmělil dvířka přeci jen odklopit. Pod nimi našli jen starou hůl pokrytou hlínou. Co předchozí majitele vedlo ke skrytí hole pod podlahu, už asi nikdy nikdo nezjistí.

 

@steph.haigh You spoke and we listened. Who did this belong to?!? I’m freaked out  #italiantemansion #victorianhouse #renovationproject #truecrime ♬ original sound - Steph Ryan

 

 

Zdroj: TikTok/@steph.haigh

KAM DÁL: Muž přišel s originálním způsobem, jak se ve vedru ochladit. Sousedy ale moc nepotěšil.

Klíčová slova: