Mladík krutě zhodnotil své rande v sms, zprávu ale poslal na špatné číslo

Mladá blondýnka si o sobě přečetla krutou poznámku, kterou neměla nikdy vidět (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Krásná blondýnka si domluvila rande s někým, koho ještě nikdy naživo neviděla. Ještě předtím, než se setkali, si ale přečetla něco strašného. Poslal jí totiž zprávu, kterou nikdy neměla vidět. Nemohla uvěřit svým očím.

Na sociálních sítích koluje nespočet videí, které vytváří dojem, že randění je snad čím dál tím těžší. Video, které sdílela dívka jménem Meag, bohužel nebylo výjimkou.

Mladá blondýnka, která je bez pochyby ideálem celého zástupu mužů, si o sobě přečetla něco, co ji neuvěřitelně ranilo. Měla se sejít s mladíkem, kterého potkala na online seznamce. Ke schůzce ale nikdy nedošlo.

Ve videu sdílela část jejich konverzace, kde se domlouvali na tom, kde přesně se sejdou. „Pojďme se sejít spíš tady,“ navrhla Meag ve sdílené konverzaci.

„Dobře, tak tedy tam, chápu. Asi musím dokázat, že tě nechci zabít,“ reagoval na zprávu podivně mladík.

To ale nebylo to nejhorší. Nakonec si totiž ještě spletl čísla a poslal dívce její vlastní fotku s popiskem, který byl s největší pravděpodobností určený pro některého z jeho kamarádů. Pod jejím obličejem totiž stálo: „Tohle je moje zítřejší rande, hlavně se nesměj. Je milá a vtipná, ale tak trochu ble.“

Sledující na sociální síti nemohli uvěřit tomu, že by tak někdo popsal krásnou blondýnku, a prostor pod videem se začal plnit šokovanými komentáři.

„Vždyť na té fotce vypadáš tak dobře, já to nechápu!“ objevilo se pod příspěvkem.

„Jsem fakt zmatená. Podle mě je prostě objektivně atraktivní,“ napsala jedna ze sledujících.

„Může mi to někdo vysvětlit? Proč napsal, že se jeho kamarád nemá smát? Proč by se tomu někdo smál, vždyť je krásná,“ okomentoval komentář mladíka jeden z uživatelů.

Někteří lidé, kteří video zhlédli, se poté Meag ptali, jestli se z prekérní situace mladík pokusil nějak vykroutit, nebo jestli pochopil, že to už asi nepůjde. Na to jim autorka videa odepsala, že mu další den napsala jen, že s ním na rande nepůjde, mladík už neodepsal.

 

@uhmeagzing @hinge where is my refund #fyp ♬ abcdefu - GAYLE

 

 

KAM DÁL: Podvádí vás partner? Expert odhalil frázi, podle které to poznáte.

Klíčová slova: