Nejkrásnější vražedkyně: Úchvatné zmrzlinářce padali k nohám živí i mrtví muži

Odborníci konstatovali, že Estibaliz Carranza není psychicky v pořádku. To ale asi příliš nepřekvapuje, že?
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (2)
Odborníci konstatovali, že Estibaliz Carranza není psychicky v pořádku. To ale asi příliš nepřekvapuje, že?
zajímavost

Zabila manžela, pak i svého milence. Ani jeden z nich ji totiž nedokázal oplodnit, což se jim stalo osudným. Oba zabila stejnou zbraní. Jejich těla ukryla do velkých mrazáků v suterénu své zmrzlinárny. Estibaliz Carranza je od roku 2012 za své zločiny ve vězení. Její příběh dodnes děsí.

reklama

Španělka narozená v Mexiku zabila svého manžela a přítele, protože jí nedali dítě. Zastřelila je v roce 2008 ve Vídni v Rakousku, poté těla rozřezala motorovou pilou. Sousedé si stěžovali na hluk, který z její zmrzlinárny slyšeli. Řekla jim, že šlo o nový druh zmrzlinového stroje. Uvěřili jí. Nakonec, kdo by v ní hledal vražedkyni? Šlo o opravdu krásnou ženu.

Porod a svatba ve vězení

Po rozřezání těl uložila Carranza různé části do zmrzlinových van naplněných betonem. Její zločiny by možná nikdy nebyly odhaleny. Ale dělníci, kteří rok po druhém zabití renovovali její sklep, našli části těl obou mužů. Zásah osudu tomu chtěl, že ženu policie zatkla jen chvíli poté, kdy zjistila, že je těhotná se svým novým milencem.

„Zmrzlinářka“ byla odsouzena na doživotí a v roce 2012 porodila za mřížemi syna. Ten byl po narození v zabezpečené psychiatrické léčebně odvezen ke svému otci. Muž se s Carranzou později oženil. Což ještě víc přiživilo zkazky o její kráse. Na druhou stranu mnoho lidí odmítlo pochopit, jak si jakýkoli chlap dobrovolně vezmu ženu, která má na svědomí dva životy.

Docela fajn vězení

Španělská kráska za mřížemi nelení. Studuje obchod, napsala také memoáry – Moje dva životy: Skutečný příběh ledové dámy – které vyprávějí příběh o tom, jak vraždila. Veškerý výtěžek z prodeje knihy jde na konto jejího syna. V rozhovoru v roce 2014 řekla: „Moje činy zničily můj život a sny. Mám syna a vědomí toho, jak moc pro mě znamená, mi ukázalo, kolik jsem toho vzala dvěma dalším matkám. Mám jen jedno přání vrátit čas a změnit to, co se stalo.“

Nenechte se ale mýlit. Carranza je považována za tak nebezpečnou, že si svůj trest odpykává v čistě mužské věznici. Ze zařízení v rakouském Schwarzau ji přesunuli do speciálního centra v Astenu poblíž Lince. Jde o nejmodernější věznici v Rakousku, kde je 91 mužů a 13 dalších žen. Vězni se zde mohou volně pohybovat nebo si vařit vlastní jídlo.

Zdroje: redakce, thesun.co.uk, dailymail.co.uk

KAM DÁL: Cesta ze školy se pro děti proměnila v boj o život. Rodiče se mohli jen modlit za jejich návrat.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/nejkrasnejsi-vrazedkyne-uchvatne-zmrzlinarce-padali-k-noham-zivi-i-mrtvi-muzi-75731
reklama
#vraždy #krimi

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.