Pasažérku letadla museli přilepit k sedadlu izolepou

Žena se pokusila otevřít dveře letadla během letu
  |   zajímavost

Letušky se musely během letu vypořádat s pasažérkou, která je pokousala. To ale nebylo to nejhorší. Zbytek letu si užila oblepená lepicí páskou. Posádka letadla ji totiž páskou přilepila k sedadlu, aby neohrozila ostatní cestující.

Žena, která cestovala s americkými aerolinkami, údajně trpěla psychickými problémy. Během letu se u ní projevil jeden z jejích záchvatů paniky a způsobila na palubě obrovský chaos. Celou situaci popsala další cestující, které se podařilo incident dokonce i zdokumentovat a sdílet ho na sociálních sítích.

Arieana Mathena prozradila, že všem na palubě bylo jasné, že se něco děje. Posádka letadla se totiž začala chovat podivně. Letušky zamykaly dveře na toaletu a vyndavaly zavazadla ze skříněk nad sedadly. Navíc se zdálo, že si mezi sebou neustále něco šeptají.

Cestujícím ale dlouho nikdo neprozradil, co přesně se na palubě letadla stalo. V jeden moment k nim promluvil pilot letadla a požádal je, aby neopouštěli svá sedadla, protože „situace na palubě není ideální“.

V jeden moment ale zaslechli pasažéři hlasité výkřiky a měli tak podezření, že jde o nějaký problém s jedním z cestujících.

Na videu, které Arieana sdílela na svůj profil na sociální síti, je možné vidět ženu s šedými vlasy, jak je izolepou přilepená ke svému sedadlu. Žena se totiž pokusila otevřít dveře letadla, což by vedlo ke ztrátě tlaku v kabině.

Dekomprese kabiny letadla může po 15 až 20 vteřinách vést i ke ztrátě vědomí pasažérů na palubě, a to včetně pilota.

Když letušky viděly, jak žena lomcuje s dveřmi, které nemůže otevřít, okamžitě zakročily. Agresivní pasažérka je ale pokousala, proto musely přistoupit k pacifikaci ženy pomocí lepicí pásky.

 

@iqtipsy Women gets duck taped to her seat in an Airplane #ducktapedinairplain #americanairlines #airplan ♬ original sound - iQtipsy

 

Zdroj: TikTok/@iqtipsy

KAM DÁL: Dívka má doma neustále zatažené závěsy. Důvod hodně lidí vyděsil.

Klíčová slova: