Pohlednému svalovci se stal při pokusu o oslovení dívky v posilovně pořádný trapas

Mladík se snažil oslovit dívku, ale místo toho přímo před ní spadl na zem
  |   zajímavost

Tristan na svém profilu na sociální síti zveřejnil video z posilovny, které mělo nečekaný konec. Nešlo o cvičení, ale o jeho pokus oslovit dívku, která se mu v posilovně zalíbila, skončil ale nohama vzhůru.

Tristan Isaiah si prostřednictvím videa postěžoval svým sledujícím na sociální síti. Stal se mu totiž jeden z nejhorších trapasů jeho života. Sebral při cvičení veškerou odvahu, kterou měl, aby oslovil dívku, která zrovna posilovala o několik kroků dále. Doufal, že ji odzbrojí svým šarmem, ale to se mu příliš nepovedlo. Stalo se totiž něco, s čím rozhodně nepočítal.

Pokoušel se nebýt příliš vtíravý, a proto si nejdříve nenápadně sedl na box hned vedle místa, kde jeho vysněná dívka právě cvičila, to se mu ale pořádně vymstilo. V momentě, kdy usedl, se s ním totiž cvičební box téměř převrhl a mladík tak skončil na zemi s nohama ve vzduchu. Nějakou chvíli ještě, nejspíše v šoku, ležel bezvládně za boxem, za kterým byly vidět jen jeho nohy.

S největší pravděpodobností v tu chvíli doufal, že si krkolomného pádu jeho vyvolená nevšimla, a snažil se tak na sebe neupoutávat další pozornost. Dívka si ale bohužel mladíkova trapasu všimla okamžitě a poté, co se dlouho nezvedal, se ještě mířila přesvědčit, jestli je v pořádku.

Sledující na sociální síti ale jeho konání označili za "jeden z nejlepších způsobů, jak oslovit holku".

„Tohle je mnohem lepší než cokoliv, co bys jí mohl říct,“ napsal jeden z nich.

„To je asi ten nejlepší začátek konverzace, hned se máte o čem pobavit,“ napsal pod video další.

 

@_tristan.isaiah_ They push you but never tell you it can end like this  #gym #funny #gymtok #gymfail #aghhhhhhhhhhhhh #fyp #trending #gymtokmeme ♬ orijinal ses - ᴋʟᴀɪᴅᴀ

 

 

Zdroj: TikTok/@_tristan.isaiah_

KAM DÁL: Žena vydělává slušný balík! Dostává zaplaceno za to, že uráží muže.

Klíčová slova: