Střelba jako nezapomenutelný zážitek na rozlučce se svobodou v Praze, jaká je cena?

Střelnice je skvělou volbou pro nezapomenutelnou rozlučku se svobodou
  |  Komerční sdělení

Rozlučka se svobodou patří mezi nezapomenutelné zážitky, které si zamilujete a budete na ně s láskou vzpomínat. V tomto článku vám přinášíme přehled možností střeleckých balíčků a cen za rozlučku se svobodou, abyste si mohli snadno vybrat balíček, který bude nejvíce vyhovovat vašim požadavkům.

Jaké jsou podmínky pro organizaci rozlučky se svobodou?

Podmínky pro organizaci rozlučky se svobodou na střelnici v Praze jsou poměrně jednoduché. Musí být dodrženy všechny bezpečnostní opatření, jako například dodržování pravidel střelby a zákazu konzumace alkoholu během střelby. Dále je nutné mít minimálně 6 osob, kteří jsou starší 18 let. Při objednávce je třeba zaplatit zálohu a dodržovat stanovené časy. 

Jaké jsou ceny za jednotlivé balíčky?

Všechny níže uvedené balíčky jsou k dispozici pro skupiny od 6 osob a více. Samozřejmě jsou k dispozici i další možnosti, jako například další náboje, zapůjčení legendárních zbraní pronájem většího počtu zbraní nebo zakoupení suvenýrů.

  1. Základní balíček: cena 1890 Kč na osobu. Zahrnuje střelbu ze dvou zbraní, 25 nábojů na každou zbraň, pronájem střelnice a výuku od instruktora.
  2. Střelecký balíček: cena 2490 Kč na osobu. Zahrnuje střelbu ze tří zbraní (pistole, revolver a puška), 25 nábojů na každou zbraň, pronájem střelnice, výuku od instruktora a možnost vyzkoušet střelbu z kulovnice (15 nábojů).
  3. Adrenalinový balíček: cena 2990 Kč na osobu. Zahrnuje střelbu ze čtyř zbraní (pistole, revolver, puška a brokovnice), 25 nábojů na každou zbraň, pronájem střelnice, výuku od instruktora a možnost vyzkoušet střelbu z kulovnice (15 nábojů).
  4. Sniper balíček: cena 3990 Kč na osobu. Zahrnuje střelbu ze tří zbraní (pistole, revolver a puška), 25 nábojů na každou zbraň, pronájem střelnice, výuku od instruktora, možnost vyzkoušet střelbu z kulovnice (15 nábojů) a možnost vyzkoušet střelbu z odstřelovací pušky (5 nábojů).

 

Střelnice je skvělou volbou pro nezapomenutelnou rozlučku se svobodou. Nabízí se zde různé střelecké balíčky a každý si může vybrat ten nejvhodnější pro své potřeby. Dodržování bezpečnostních opatření a pravidel střelby jsou samozřejmostí, ale přesto vám zde zůstane spousta prostoru pro zábavu a adrenalinový zážitek. Pokud tedy hledáte originální a nezapomenutelnou aktivitu pro vaši rozlučku se svobodou, střelnice vás nezklame.

Klíčová slova: