Žena (53) odhalila tajemství svého vzhledu. Vypadá totiž na dvacet

Ženě k udržení mladistvého vzhledu pomáhá rozpustný kolagen, ale i další doplňky stavy
  |   zajímavost

Kim Macgregor má tři dospělé děti, ale svým vzhledem by strčila do kapsy kdejakou dvacítku. Její sociální sítě se neustále plní dotazy, jak si udržet tak mladistvý vzhled. Žena prozradila, co přesně jí k tomu pomohlo.

Američanka Kim Macgregor šokuje na sociálních sítích, většina sledujících totiž ženě nehádá více než 25 let, Kim je ale téměř o 30 let starší. Na svůj profil na sociální síti se nebojí přidávat ani snímky, na kterých pózuje v plavkách, podařilo se jí totiž udržet si jak mladistvý vzhled, tak i dokonalou postavu.

V momentě, kdy fanouškům prozradila svůj věk, se stala hitem. Někteří lidé jí dokonce ani nevěřili. Prostor pro komentáře pod příspěvky se ale zanedlouho začal zaplňovat dotazy, jak to dokázala. Její fanynky se začaly doprošovat návodu, jak nestárnout.

Kim prozradila, že k tomu, aby si udržely dokonalou postavu co nejdéle, není nutné trávit v posilovně hodiny, ale hlavně do ní docházet pravidelně.

Samotná Kim dochází do posilovny 3 až 5krát za týden. Zdůraznila také, že není ideální zaměřovat se jen na kardio, podle ní by každá žena měla cvičit také cviky se závažím. Nemusí se jednat o desítky kil, dokonce i jednokilové závaží nebo činky vám pomohou nabrat mnohem větší množství svalů, než pokud byste cvičili bez nich.

Influencerka se také snaží o to, aby byl její jídelníček vyvážený a plný doma připravených pokrmů. Na zdravé trávení se také zaměřuje pomocí doplňků stravy. Prozradila také, jak pečuje o svou pleť a vlasy.

„Piju rozpustný kolagen, abych si udržela pevnou pleť a na vlasy používám jen produkty s označením vegan,“ uvedla.

Někteří sledující ji osočili z toho, že tak dobře vypadá jen díky genetice. To si ale Kim líbit nenechala a uvedla na pravou míru, že pokud si někdo chce udržet mladistvý vzhled, tak genetika rozhodně nestačí.

 

@kimmacgregor_ Healthy aging is possible in your 50’s after menopause. The key for me has been gut health. DM me on IG for info on my gut reset program or drop a below. #fitover50 #over50fitness #guthealth #over40 #postmenopause ♬ Infinity (PRETTY YOUNG Remix) - Jaymes Young

 

 

Zdroj: TikTok/@kimmacgregor_

KAM DÁL: Dvojnice princezny Diany: Dívka šokuje svou podobou se zesnulou princeznou

Klíčová slova: