Žena sdílela neuvěřitelnou proměnu. Zhubla a vypadá jako úplně jiný člověk

Fanoušci byli proměnou ženy tak ohromeni, že ji prosili o rady (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladá žena zhubla více než 60 kg. Podařilo se jí skoncovat s obezitou a dosáhnout štíhlé figury. Její změna byla tak obrovská, že jí někteří sledující nevěřili, že se opravdu jedná o toho samého člověka.

Emma Hooker sdílela na sociální sítě video, ve kterém porovnala svou postavu před a po její dramatické proměně. Video se okamžitě stalo hitem a vysloužilo si tisíce lajků. Sledující byli z obrovského pokroku ženy tak nadšeni, že jí ke shození přebytečných kil dokonce i gratulovali v komentářích pod příspěvkem.

Někteří ale nevěřili tomu, že je taková proměna reálná. Dívka si prý ve videu není podobná. Emma ale trvala na svém.

Ztráta desítek kil nadbytečné váhy totiž může vzhled člověka změnit tak dramaticky, že nakonec může opravdu vypadat jako někdo úplně jiný. Při velké nadváze se totiž tuk ve velkém usazuje i na obličeji a na dalších místech, které se při běžném přibírání či shazování pouhých několika kil nemění. Nejsme tedy na podobné změny vzhledu zvyklí.

Na videu je nejdříve vidět, jak dívka vypadala před proměnou. Příspěvek poté ale pokračuje záběrem na Emmu a její vyrýsované tělo v posilovně. Bylo jasné, že video na sledující zapůsobilo. Po zhlédnutí příspěvku totiž několik z nich prosilo, aby jim Emma prozradila, jak přesně téhle změny dosáhla.

„Můžeš nám prosím prozradit, jak jsi to udělala?“ prosila po zhlédnutí působivého příspěvku o radu jedna z fanynek.

„Tak tohle je přesně, jak chci vypadat na konci své fitnes cesty. Doufám, že za pár let budu vypadat jako ty!“ objevilo se pod videem.

 

@emmaa.hooker

My eye is fine I fell and hit my head lol

♬ Yucky Blucky Fruitcake by IAmDoechii - Yar

 

 

Zdroj: TikTok/@emmaa.hooker

KAM DÁL: Dívka sdílela, kde se probudila po divokém večírku. Zřejmě dobrý oddíl.

Klíčová slova: