Dívka sdílela, kde se probudila po divokém večírku. Zřejmě dobrý oddíl

Dívka to trochu přehnala s alkoholem a probudila se v mexické džungli (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladá Američanka se svým sledujícím na sociálních sítích pochlubila s tím, kde se ocitla poté, co to na jedné párty trochu přehnala s pitím. Její fanoušci neměli slov. Všechny naprosto šokovala a ani jeden z nich nechápal, jak se to mohlo stát.

Američanka Liz na svůj online profil sdílela video, kterým šokovala, ale i pobavila. Na večírku to totiž údajně trochu přehnala s alkoholem a poté, co se z opilosti probrala, se ocitla v naprosto nečekané situaci. Nikdo nechápal, jak k tomu došlo.

„Ahoj všichni, tak já jsem teď někde v mexické džungli, jedu na koni. Včera jsem se opila, nemluvím španělsky a nevím, jak jsem se tu ocitla,“ sdělila dívka fanouškům.

„Nikdo nemluví anglicky a já nevím, co říkají. Já ani nevím, kam jedu, prostě jen jedu... na koni džunglí,“ pokračovala.

Poté Liz dokonce natočila kameru tak, aby bylo vidět, že opravdu projíždí na koni mexickou džunglí. Bez důkazů by jejímu příběhu totiž asi nikdo nevěřil. Na videu je možné vidět, jak vedle ní jedou další dva koně, na kterých cestují místní děti, ty se na Liz na videu otáčejí a mluví na ni ve španělštině.

Natočila dokonce i to, že všechny její věci jsou pevně přivázány k sedlu koně. Nejdříve vtipkovala a vypadalo to, že si její bizarní dobrodružství náležitě užívá, v jeden moment ale na videu přiznala, že je pořádně vyděšená.

Video se stalo hitem, zhlédlo ho přes 10 milionů uživatelů. V prostoru pro komentáře se objevila celá škála nejrůznějších reakcí. Někteří fanoušci se o dívku báli, někteří jí jen vzkázali, že si za to může sama, a většinu video prostě jen pobavilo.

V dalším videu Liz oznámila, že její spontánnní výlet džunglí měl šťastný konec. Díky pomoci dvou místních dětí se dostala v pořádku zpět do svého hotelového pokoje.

Zdroj: TikTok/@lizzyfromtheblock99

KAM DÁL: Opuštěný pejsek měl u sebe srdcervoucí vzkaz.

Klíčová slova: