Žena se pochlubila opulentními křivkami. Prý nikdy nevypadala lépe

Mladá žena sklidila kritiku za propagaci "nezdravého životního stylu a obezity"
  |   zajímavost

Stejně tak, jako se mění trendy oblečení, se mění trend toho, jak by měla vypadat ideální ženská postava. Za odklon od vyhublých krásek z přehlídkových mol bojují takzvané "plus size" modelky a zdá se, že se jim to daří.

Ženy, které ze svých křivek nemají mindráky, ale naopak se s nimi pyšně chlubí, vzaly internet útokem. Patří mezi ně i Katrina, která své opulentní křivky miluje. Pravidelně se s nimi chlubí na sociálních sítích a sklízí obdiv i podporu. Sama tvrdí, že se prý nikdy necítila lépe.

Pomocí svých odvážných příspěvků si vysloužila neuvěřitelných 35 500 sledujících, kteří ji v její snaze normalizovat nadváhu podporují.

Nedávno ve videu, ve kterém vystavuje své křivky na odiv pouze ve spodním prádle, prozradila svým sledujícím, že se cítí nejlépe, když dosahuje svého váhového maxima. „Tak teď jsem asi nejtlustší, co jsem kdy byla, ale nikdy jsem nevypadala líp. Náhoda? Myslím si, že ne,“ napsala pod příspěvek.

Video si okamžitě vysloužilo stovky lajků a neuvěřitelné množství podpory.

„Vypadáš skvěle, přímo fenomenálně,“ okomentoval příspěvek jeden ze sledujících.

„Tak přesně tohle jsem dnes potřebovala vidět, děkuju!“ poděkovala jedna ze sledujících Katrině, která ženám, jako je ona, dodává sebevědomí a motivaci.

Pod příspěvkem se ale objevila také ostrá kritika. Hned několik uživatelů sociální sítě dívku osočilo z propagování nezdravého stylu života a obezity. Někteří dokonce její aktivismus srovnali s propagací anorexie a dalších poruch příjmu potravy.

 

@katdaddy1994 Fattest and hottest  #fyp #fat #plussize #fatandhot #plussizebikini ♬ fat ppl in bikinis - Katrina

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Módní značka Balenciaga šokovala: Prodává pytel na odpadky za necelých 43 tisíc