Dívka sdílela, jak ji změnila anorexie. Není to hezký pohled

Dívka sdílela svůj boj se zákeřnou nemocí a také to, jak se jí podařilo vyhrát
  |   zajímavost

Na sociálních sítích začalo kolovat video neuěřitelné proměny dívky, která měla problémy s anorexií. Video vzbudilo zděšení a lítost v desetitisících sledujících. Při pohledu na mladou ženu totiž mrazí.

Hannah Gane na svém profilu na sociální síti sdílela video, kde ukázala, jak ji změnila anorexie. Pohled na ženu, které se pod bledou kůží rýsovaly kosti všude na těle včetně obličeje, nebyl pro slabé povahy. Její smutný příběh má ale šťastný konec.

Kdysi na kost vyhublé dívce se totiž podařilo svůj boj s nemocí vyhrát. Nyní je zdravá a pracuje na tom, aby se její staré zvyky do jejího života už nikdy nevrátily. Byla prý tak hubená, že na ni lidé na veřejnosti zírali, což jí bylo velmi nepříjemné. Sdílení videa, kde ukazuje, jak dříve vypadala, je jí tedy nejspíše také proti srsti, ale přesto ho zveřejnila. Má k tomu totiž specifický důvod.

Hannah se na sociálních sítích snaží mluvit o své nemoci proto, aby ostatní upozornila na to, že je může strhnout až na úplné dno. Zároveň se své fanoušky snaží motivovat svým životním příběhem. Když to dokázala ona, tak může každý.

Nezapomíná ale zdůraznit ani to, jak je to těžké a že taková změna vyžaduje nejen obrovskou dávku disciplíny, ale i optimismu. „Já tahle videa sdílím, protože chci pomoci ostatním. Chci, aby si všichni uvědomili, že vás anorexie může srazit opravdu hluboko, a je tak mnohem lepší se této cestě vyhnout, dokud je čas,“ sdělila svým sledujícím.

Její fanoušci video náležitě ocenili.

„Tak tohle video je úžasné! Ani si nedovedu představit, jak těžké pro tebe muselo být tohle zveřejnit, jsem na tebe pyšná! podpořila dívku jedna ze sledujících.

„Nemůžu uvěřit tomu, že ses dokázala tak změnit, bravo!“ objevilo se v komentářích.

Několik fanoušků, kteří trpí stejnými problémy, se dívky pod jedním z jejích videí ptalo, jestli má nějaký tip na to, jak to dokázat.

„Tady není žádný tajný tip, který by vám se vším pomohl, opravdu ne. Jde pouze o to jíst více kalorií, než vaše tělo potřebuje k udržení si své tělesné hmotnosti. Nemusíte to ale přehánět, stačí jíst jen o několik málo kalorií více, ale pravidelně a nevzdávat se,“ odpověděla Hannah.

 

@ganergains choose recovery…choose life! #workinprogress #bodybuilding #strongnotskinny #recovery #eatingdisorderawareness ♬ original sound - ganergains

 

 

Zdroj: TikTok/@ganergains

KAM DÁL: Dvojnice princezny Diany: Dívka šokuje svou podobou se zesnulou princeznou.

Klíčová slova: