Žena se svěřila s halloweenským trapasem. Tohle byste zažít nechtěli

Blondýnka do práce dorazila v kostýmu jako jediná
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek sociálních sítí se svěřila s tím, co se jí přihodilo letos na Halloweena. Do vytvoření svého kostýmu na oslavu svátku dala obrovské množství energie, nakonec se jí to ale vůbec nevyplatilo. O tomhle uslyší nejspíše ještě několik let.

Megan Beaudry je totiž velkou fanynkou Halloweenu a každý rok se těší na to, až se bude moci převléct do svého pracně připraveného kostýmu.

Žena žijící ve Skotsku ale nedávno změnila pracovní pozici a nebyla si tak jistá tím, jak moc berou oslavy Halloweenu vážně její noví kolegové.

Nakonec se rozhodla zariskovat a přišla do práce převlečená jako známý rapper Ali G. To byla ale velká chyba. Po příchodu do práce totiž s hrůzou zjistila, že se nikdo jiný v celé firmě s převlečením do halloweenského kostýmu neobtěžoval.

Megan ale už neměla dostatek času na to, aby se stihla dojít domů převléct, a tak musela celý den v práci vytrpět jako rapper vedle kolegů, kteří na sobě měli obleky a slušivé košile.

Blondýnka na sociální sítě sdílela video z důležitého meetingu, kam jako jediná dorazila v kostýmu, a získala si tak sympatie svých sledujících, kterým bylo údajně trapně za ni. Blondýnka se na videu nervózně zahleděla přímo do objektivu a umožnila tak jejím sledujícím rapperský kostým náležitě ocenit. Na hlavě měla Aliho ikonickou žlutou čepici, kterou zkombinovala s kombinézou žluté barvy. Dokonce jí nechyběly ani výrazné brýle a nalepené vousy.

Lidé, kteří na video narazili, nemohli uvěřit tomu, že její kolegové dokázali po dobu meetingu udržet vážnou tvář.

Někteří se pod příspěvkem dokonce svěřili s podobnými zážitky. „Já jsem jednou na mou směnu dorazila převlečená za žabáka Kermita, nikdo z mých kolegů na sobě kostým neměl...,“ napsala pod video jedna ze sledujících.

„Já jsem jednou šla nakupovat do obchodu, kde se většina prodavaček za nic nepřevlékla. Jedna z nich ale byla za dýni. Já jsem to ocenilaTak jsem jí řekla, že vypadá skvěle,“ objevilo se pod videem.

„Jeden z nejlepších kostýmů, které jsem viděl!“ snažil se dívku povzbudit jeden z komentujících.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Nejděsivější duchové: Některé z nich lze údajně vyvolat. Dejte si pozor na to, co říkáte.

Klíčová slova: